Acum citesti
Președintele Turkmenistanului îndeamnă poporul să pedaleze

Cetățenii Turkmenistanului au primit un îndemn direct din partea președintelui lor, Gurbangulî Berdîmuhamedov, să își cumpere bicicletă pentru a se deplasa prin orașe și pentru a-și îmbunătăți starea generală de sănătate. Cu toate acestea, nu am putea spune că acest lucru face parte dintr-un plan de mobilitate urbană sau ceva din această categorie.

Președintele respectivei țări, cu numele său solicitant de pronunțat, declară că se gândește la binele țării, însă organismele internaționale susțin că regimul politic din Turkmenistan este unul destul de represiv. Președintele vrea să-și promoveze o imagine de sportiv înnăscut participând la curse de cai, curse de mașini și acum curse de ciclism.

Sursa: Digi24

Vezi Comentarii (8)
  • Ai, ai, ai… Ma mir ca nu si-a pus si armura de downhill ca sa se dea pe autostrada inchisa. Periculos rau sa te dai cu full-suspensionul pe sosea, chiar si pentru un sportiv atat de innascut ca dumnealui… Tot e bine ca si-a luat manusile cu intarituri de kevlar. Sunt curios cine castiga la un concurs la care participa super-man-ul natiunii.

    Cum e vorba aia?… Epic fail?

  • Credeam ca părintii exagerează cu povestirile din perioada comunista, dar vad ca acest cult al personalității este de o prostie crasă. În video-ul de mai sus este prezentată, cică, o cursă. Și el stă mereu în frunte și o și câștigă. Păcat că Turkmenistanul este o țară atât de frumoasă și mare păcat de biciclete. Totuși sunt curios: Ce model o fi bicicletele?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + sixteen =