Acum citesti
Piese de bicicletă realizate la imprimantă 3D

Probabil ești deja la curent cu apariția noilor imprimante 3D. Acestea nu doar că ne ajută să pășim mai repede spre viitor, dar îi poate ajuta pe producătorii de biciclete să realizeze singuri componentele de care au nevoie. Sau, poate mai repede decât am fi crezut, ne ajută pe noi, consumatorii, să le imprimăm la noi acasă. Sună bine? Urmărește filmul de mai jos.

 

Vezi Comentarii (5)
  • titanium eos powder..scria pe cutii. e cool, dar prea costisitor ca sa dureze, ca multe alte proiecte care au fost ingropate in istorie

  • sistemul asta de imprimare a pieselor din aliaje metalice e folosit in aviatie de ceva vreme. Se poate folosi pudra din orice fel de metal (otel, aluminiu, aur, etc) pentru crearea de piese. La fel de mutl costa si imprimarea 3D in plastic la inceput.

  • lovesti unde nu trebuie =))) … intai scule de top..dupa aia ne doare capu daca plamanu si picioarele pot urca dealurile :))) …ca la masina, te intereseaza cati cai are, daca e cu abs, ecu, automatic ..nu daca are cric si roata de rezerva, cat ia la suta, neimportant !!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 9 =