Acum citesti
Noi filmări de pe traseul de MTB de la Sinaia

Happy Bear Trail se numește traseul de MTB (Downhill) de la Sinaia, ușor accesibil datorită posibilității de a urca în vârful său cu telegondola.

De pe pagina de Youtube, aflăm următoarele informații:

M-am angajat public că în luna mai un traseu de downhill cu două rute ocolitoare va fi practicabil și marcat în zona Telegondolei Sinaia. Acum sunt în măsura de a vă da o veste foarte bună: Happy Bear Trail este perfect funcțional și marcat de la un capăt la altul, grație câtorva tineri din București și din țară, rideri, montaniarzi și protectori ai mediului, care au lucrat asiduu la amenajarea traseului și cărora le transmit mulțumirile mele sincere. Traseul (marcat cu linie și săgeți roz) poate fi încadrat în categoria „dificil”, beneficiind de prezența unor elemente tehnice specifice traseelor de downhill. Pe acest trail, riderii se pot bucura de sectoare abrupte, dropuri (dintre care unul măsoară 2 m înălțime), kickers, gap-uri, un road-gap, dar și de relaxantele „flow-lines”.

Toate sectoarele dificile pot fi evitate prin variante ocolitoare. Acestea fac parte din același traseu, dar sunt marcate cu săgeți galbene. Mulțumită acestor alternative, traseul devine accesibil unui larg segment de rideri și poate fi parcurs chiar și cu un mountain bike de tip hardtail. Este important să știți că traseul începe de la stația superioară a Telegondolei Sinaia de la Cota 1400, se încheie la stația inferioară a gondolei la Cota 1000, are o lungime de aproximativ 3 km și, în funcție de experiența fiecăruia, poate fi parcurs între 5 și 20 de minute.

Ca urmare a interesului major manifestat de către riderii din toată țara față de Gondola Sinaia Mountain Bike Resort, am mai luat două decizii care cred că sunt de bun augur: AM PRELUNGIT VALABILITATEA ABONAMENTELOR PENTRU RIDERI DE LA UNA LA 7 ZILE și, în plus, pe toată durata sezonului de mountain bike, VĂ VOI PUNE LA DISPOZIȚIE O SURSĂ DE APĂ LA STAȚIA INFERIOARĂ A TELEGONDOLEI, ÎN FIECARE VINERI, SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ pentru a vă bucura de acest traseu în condiții civilizate. Așadar, vă invit pe toți, sinăieni sau turiști-rideri din toată țara, să vă bucurați de Happy Bear Trail și vă asigur că acesta este doar începutul!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × two =