Acum citesti
În culisele unui film incredibil – The Ridge cu Danny MacAskill

Clipul lui Danny MacAskill a fost unul din cele mai mari surprize ale anului. Având aproape 26 milioane de vizualizări filmul scoţianului care merge pe creasta de la el de-acasă în Isle of Skye este în acest moment unul din cele mai populare clipuri de bicicletă dintotdeauna. Însă ce se vede în film că este uşor şi jucăuş este de fapt rezultatul unei munci asidue, imaginaţiei şi multor încercări. Patru noi clipuri din culise ne arată cât de greu a fost să fie transpusă această pasiune în film.

Cu bicicleta în spate „Vârful Inaccesibil” arată drumul lui Danny spre vârful muntelui.

[youtube id=”uFD-jCFUNNk ” width=”600″ height=”350″]

Întotdeauna forţând limitele „The Frontflip” prezintă încercările lui Danny de a realiza primul bump front flip din istorie pe o bicicletă mare.

[youtube id=”FJ67I8sJ7Qo ” width=”600″ height=”350″]

„The Ledge” prezintă pericolele urcării pe ploaie torenţială pentru a verifica o locaţie aflată pe potecă, un drum care lăsa spaţiu zero pentru greşeli.

[youtube id=”wZjcTG141rs ” width=”600″ height=”350″]

Al 4lea clip „The Gap” arată dificultatea unui gap, a unei cascadorii care necesita concentrare maximă şi putere pentru a o reuşi folosind o bicicleta full suspension.

[youtube id=”a1bKMbBQMPE ” width=”600″ height=”350″]

Îndemânarea şi suflul poetic al lui Danny a fost egalat doar de talentul celor de la Cut Media. Rezultatul a fost unic, iar pentru Danny probabil unul din cele mai tari lucruri pe care le-a făcut vreodată.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × one =