Acum citesti
Filmarea de la Romanian Corporate Sports MTB 2012

Iată că între timp am compilat și un scurt videoclip al celor petrecute sâmbătă, 6 octombrie, în Pădurea Băneasa. Vizionare plăcută!

Vezi Comentarii (11)
  • Sectaculos! Nota 10 si pentru film si pentru competitie. Traseul a fost intr-adevar foarte bine facut si m-am simtit extraordinar 🙂 🙂

  • Organizarea a fost ireprosabila. Daca castigatorul era si putin mai modest era de apreciat. Sa nu uite ca a iesit pe primul loc, cu niste grasi din birouri (ca mine sau ca altii). Sunt curios daca tot ragusit iese si cand e tot miezul MTB-ului din Romania.

  • Exista vreun clasament pe undeva? Atmosfera super in timpul cursei.. pacat ca s-au strans niste oameni extraordinari acolo insa organizatorii nu au stiut sa valorifice asta… ma refer la timpii morti inainte si dupa cursa… Cursa a fost super…

  • @robert_11:
    castigatorul a venit la concursul asta tras de maneca de alti concurenti si motivul pentru care nu voia sa participe este tocmai cel mentionat de tine: „cu niste grasi din birouri”.
    In interviu a vorbit din postura unui cunoscator al competitiilor/ limbajului MTB si da, echipa din care a facut parte a castigat detasat cursa, drept urmare nu vad de ce ar fi trebuit sa fie modest.

    P.S. cauta clasamentele a 95% din competitiile MTB 2012 si studiaza-le la categoria sub 19 ani, chiar si la general si dupa o sa intelegi de ce nu a jelit la finalul cursei castigate cu picioarele si plamanii proprii.

    Numa’ bine!

  • @ robert_11:
    Mi-a luat-o Sam inainte cu raspunsul,dar exact acelasi lucru vroiam sa-l spun si eu. Ar fi castigat (sau s-ar fi clasat pe podium) si la competitii la care vine „miezul MTB” din Romania

  • Ce am vrut sa subliniez, era ca simplul fapt, ca avea mai multa admiratie din partea celorlalti daca era cu nasul putin mai jos, chiar daca e bun. Exact acelasi lucru se intampla la fotbal, intre Messi si C. Ronaldo. Poate C. Ronaldo e mai complet ca Messi ca fotbalist, insa este arogant si asta nu place lumii. Asa si aici. Mai putina aroganta ca e mai bine. Asta este puntul meu de vedere.
    @ Sam. Ma intrebi de ce ar fi trebuit sa fie modest? Pentru ca asa sunt marii campioni (castigatori), modesti. Sau asa se contureaza un mare campiona si prin modestie, nu doar prin rezultate. La cat mai multe rezultate bune. Nu-i pot ura decat sanatate sa poata pedala si ceva mai multa minte cand da interviuri. 😛

  • @robert:
    Prima parte a comentariului tau am inteles-o si chiar sunt de acord. A 2-a parte insa mi-ar placea sa ne-o conturezi mai clar cu un exemplu de interviu dat de tine dupa ce ai castigat…nu stiu..un joc de poker on line….ceva….
    Asa am putea avea in fata ilustrul exemplu al unui om care da primul interviu in fata unei camere de luat vederi si iese ca citit de pe prompter!
    Si ca sa incheiem toata harababura de aici, treaba e simpla: Adrian Dumitru e un ciclist bun cu rezultate bune care pedaleaza pentru el si atat, nu are nici cea mai mica sustinere a vreunui sponsor, nu face parte din vreun club sportiv, ba chiar alearga si cu biciclete imprumutate cum a fost si cazul de la Baneasa, cu echipament SH, etc. Prin urmare are toate motivele sa-si insuseasca victoriile obtinute chiar si in concursuri la care participa licentiati, sponsorizati, etc.
    El a venit la Baneasa sa pedaleze si nu sa dea interviuri….pentru pedalat e antrenat, pentru interviuri ba, si nici macar nu urmareste asta.
    Frumos din partea ta ar fi sa il critici (daca te simti in masura) pentru arta pedalatului si nu pentru arta de a palavragi in fata camerelor de luat vederi. Sper ca ai inteles exact ceea ce am vrut sa spun deoarece ar fi pacat ca un concurs organizat atat de bine si desfasurat in conditii exceptionale sa aiba, la filmul de prezentare, niste comentarii defaimatoare si lipsite de fairplay.
    Numa’ bine!

  • Nu-i iau din merite, si chiar l-am felicitat pentru rezultat, si cu atat mai mult daca nu a fost unul accidental. Nu trebuie sa fie un tipar pt interviuri, insa macar putin respect pentru ceilalti particpanti al concurs. Nu l-am auzit pe Amstrong sa zica ca putea sa mearga si cu spatele cu nu-l ajungea nu stiu cine din spatele plutonului, cum a zis el ca a ragusit. Din punctul meu de vedere a fost o remarca rautacioasa si lipsita de bun simt data de ceilalti participanti la concurs. E ca si cum eu dintr-o masina mica, rad de ala care e in tramvai. Ma repet. Cinste lui pentru ca poate sa pedaleze si a facut un rezultat bun aici, dar si la alte concursuri la care a luat parte. Din punct de vedere sportiv, nu i se poate reprosa nimic. Din punctul de vedere al caracterului, daca mentalitatea lui de zi cu zi este aceeasi, inseamna ca lasa de dorit. Nu este o scuza daca stii sa dai la pedale, sa nu stii sa vorbesti. Daca vrei sa fii respectat, respecta-i pe cei de langa tine. Asta inseamna fairplay, nu sa-i spui ca e atat de slab pregatit, inca ai ragusit strigand la el sa se dea la o parte. Asa vad eu lucrurile, poate gresec. Ramane de vazut la urmatorul interviu. 🙂

  • Maaan, eu chiar credeam ca esti rezonabil, altfel ma opream la primul comm!
    Consider ca am facut tot posibilul sa te lamuresc ca el pedaleaaza nu da interviuri, am fost de acord ca atitudinea lui nu a fost cea mai modesta insa faza cu ragusitul a fost mai mult in spirit de gluma dar frustratii burtosi (si aici vorbesc in general de corporatistii care stau in birouri si nu fac sport…..si eu tot in birou lucrez) au perceput-o ca pe o ofensa. Pai macar de si-ar scutura putin suncile si ar merge mai mult pe bicla, tinand cont de dojeneala unui pusti de 18 ani.
    Asadar daca ai ceva personal cu el rezolva cu el, daca mai ai comentarii la film esti binevenit, cat despre acest subiect consider offtopic orice comentariu ce va urma din partea ta deoarece repeti obsesiv acelasi lucru (spam) si rog moderatorul sa ia atitudine.
    Multumiri tuturor celor implicati in acest eveniment si muuuulta sete de pedalat tuturor celor care vor sa aiba viata sanatoasa nu sunci in valuri :))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − three =