Acum citesti
Din nou accident între biciclişti şi maşini

Dacă nu era încă suficient de clar că trebuie să ne purtăm singuri de grijă, şi nu doar când suntem pe bicicletă în trafic, iată încă un exemplu de neatenţie din partea şoferilor. Rezultatul? Multiple contuzii serioase şi ceva răni plus dureri de cap la propriu şi la figurat. Cât priveşte bicicleta şi restul nici acestea nu au scăpat uşor: furca din carbon lovită, schimbător, pedale, roata faţă descentrată, suport bidon, echipament rupt, cască deteriorată.

Concluzia? Purtaţi casca tot timpul când sunteţi pe bicicletă şi fiţi cu ochii în patru când pedalaţi prin „jungla” urbană. Dacă se întâmplă totuşi un eveniment nefericit chemaţi poliţia şi salvarea pentru că aceste evenimente rămân înregistrate în statistici şi sunt folositoare pentru referinţe viitoare.

Vezi Comentarii (11)
  • Pacat ca nu ati citit si dinamica inainte de a comenta:
    „La secunda 00:08 soferul a oprit, capul intors spre dreapta. Am intors si eu capul spre el sa ii vad intentia, se uita la mine dar de fapt prin mine -> secunda 9,5 accelereaza sa iasa din intersectie, sa nu fie lovit de masina de pe B2 din spatele meu. Frana de urgenta eu (si injuraturi, ca imi dau seama ce urmeaza) dar secunda 00:11 – impact.”

    Acceleratia lui s-a dovedit ulterior a fi luatul piciorul de pe frana , masina avand prima generatie de cutie automata.

    Si morala mea a fost „purtati casca” (crapata ulterior de la impact). Eu daca nu o aveam pe cap, eram pa-pa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + 15 =