Acum citesti
Căzături zdravene la cursa de cross country BUCS 2011

În acest film poți vedea toate căzăturile participanților de la BUCS 2011, desfășurat la Sheffield. Cele mai dure și mai numeroase s-au petrecut pe o secțiune abruptă a traseului. Carnagiul poate fi urmărit mai jos.

BUCS 2011 X.C Carnage! from This Is Sheffield on Vimeo.

Vezi Comentarii (12)
  • acum sincer,parca e un film cu prosti,unu’nu am vazut cu centrul de greutate,curul mai bine zis,dat in spatele seii,frineaza si cu fata si de aici datul peste cap…parca zici ca e un concurs,care cade mai nasol,’om ride noi dar cind vi in contact cu solul sau cu pietrele,nu prea mai iti vine sa rizi.

  • Cezar, din pacate pe o panta ca aia daca nu esti cel putin elita, n-ai cum s-o cobori nici cu curu dat in spate sa atingi roata (cu conditia sa nu fi fost nici pamantul asa imbibat cu apa). E clar ca nici riderii nu erau pregatiti pt asa ceva, dar se cade pe asa ceva si daca esti mai avansat. Dupa parerea mea, maxim 5% dintre toti participantii (elite+medii+incepatori) pot cobori o panta ca asta cu bicla de XC, si in conditiile date (daca era pamantul uscat-uscat si fara pic de nisip deasupra, cu ceva iarba pitica fara smocuri, poate reuseau mai multi sa ajunga intregi jos).

  • Sunt de aceeasi parere ca Cezar, numai tampiti… aia nu e coborare foarte solicitanta tehnic, dar cand vi cu viteza prea mare, pozitie absolut tampita si mai si franezi pe fata fara masura … astea sunt urmarile. (toti care se dau peste cap se dau din prostie si nu din cauza traseului)

  • astia sunt viitori doctori, proiectanti de jaguar , mclaren , procesosre si laureati nobel si fac asta din distractie …lucru care din pacate nu prea se intampla la noi pentru ca mai avem muuuult sa ajungem la mentalitatea lor

  • „aia nu e coborare foarte solicitanta tehnic”

    Nu stiu daca ne uitam la acelasi film.
    Voi ati vazut cum se duc bicicletele alea la vale, dupa ce raman fara calaret? Cum aluneca baietii pe fund si nu mai pot sa se opreasca? Sau cum lucreaza furcile peste santurile alea formate de apa, in timp ce ei trebuie sa ia curba la dreapta, off-camber pe deasupra? Ma intreb ce reprezinta o coborare tehnica pentru oamenii care comenteaza aici.

  • pe la cursele mtb din 2011 si 2012 m-am dat pe coboriri infinit mai nasoale decit ce am vazut in filmulet. ultima coborire nasoala a fost la predeal trophy,aia pe namol spre drumul forestier paralel cu c.f. acolo am cazut din cauza namolului,nu rau dar te duceai pe o parte fara sa vrei.ceva ca in filmulet, la garboavele,anul trecut,se cadea in serie,si daca n-am cazut eu,a intrat altul in mine,eu m-am dus peste cel din fata si tot asa. ramin la parerea ca pe traseul din filmulet daca sedeai corect pe bicla si uitai ca ai frina fata o coborai fara incidente. mie mi-a lasat impreia ca aia si voiau sa cada,ptr.spectacol.

  • c`mon fetele.. aia e aratura curata. nu e traseu de XC.
    oricum apreciez ca sint o gramada carora li se par prosti cei din clip si explica cum ei ar rupa gumele coborind cu 60km/h pe acolo. am incredere in viitorul downhillului in Romania!

  • De acord cu Cezar.. numai prostii au picat.. acum pe bune.. sunt sute de bikeri romani care are trece portiunea aia fara probleme.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × three =