Acum citesti
Biciclist agresat de un polițist la Critical Mass Cluj Napoca

Cu toate că mișcarea pe două roți capătă o amploare tot mai mare în România, nu toată lumea s-a obișnuit încă cu ideea că și oameni care merg pe bicicletă trebuie respectați în aceeași măsură ca restul. O persoană a surprins vineri, în timpul Marșului Bicicliștilor Clujeni, cum un polițist l-a apucat de gât pe un participant la marș. Conform martorilor, biciclistul a încercat să îi convingă pe şoferi să aibă răbdare şi să aştepte până trece tot convoiul de biciclete. Materialul a fost postat de către televiziunea Digi24 și poate fi văzut la această adresă.

biciclist_agresat

Sursa: Digi24

Vezi Comentarii (6)
  • A se corecta titlul, pentru a se inlatura confuziile. „Marsul Biciclistilro Clujeni” este organizat de Clubul de Cicloturism „Napoca” lunar, la mijlocul lunii, de regula joia, iar iarna sambata. Incidentul descris nu a avut loc la o editie a „Marsului Biciclistilor Clujeni” ci la un alt eveniment biciclisti, din alta serie, si anume un „Critical Mass Cluj”, care are lor in ultima vineri din luna si care nu are oficial organizatori – incidentul am aflat ca ar fi fost vineri 28.06.2013 – si nu are legatura cu CCN si cu „Marsul Biciclistilor Clujeni”. Multumim anticipat pentru corectura!

  • E un pieton(skater), nu e biciclist. Probabil nu a vrut sa plece de pe strada si a trebuit inlaturat, sa zica mersi daca scapa doar cu atat.

  • A mai ramas mentionat „Marșul Bicicliștilor Clujeni” in corpul articolului 🙂
    In rest, pana nu depune plangere nu se intampla nimic, oricum nici cu plangere nu e garantat ca primeste o rezolvare cazul asta.
    E mult de discutat pe subiectul libertatii pe care o are (sau mai degraba n-o are) un politist in situatii de genu asta. Oricum, repet, e normal sa faca o plangere daca situatia sta cum se vede in clip.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 7 =