Acum citesti
Bicicletă electrică solară

Uite că cineva s-a gândit și la asta. O bicicletă electrică ce operează cu doar 3V sau 15W de putere solară. Cum funcționează, poți vedea în filmul de mai jos. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, găsești pe pagina de Facebook a inventatorului.

Vezi Comentarii (4)
  • O mizerie. Foarte multi oameni s-au gandit la asta, si nu e greu sa faci mai nimic intr-o forma de baza. Problema e cand vrei ca ceea ce faci sa fie cu adevarat practic, util, eficient ! Ce folos sa ai o bicicleta solara pe care o poate interece un om in carucior cu rotile sau chiar unul care merge cu cadrul ? :)) Cat e de utila de exemplu in directia in care nu bate soarele ? La cat e cacatzosenia aia de panou, la un vant mai puternic, mergand chiar si spre soare, sunt sigur ca panoul are un efect mai degraba negativ decat pozitiv pentru deplasarea bicicletei… Dar hai sa facem chestii de dragul de a le face…

    • O mizerie pare sa fie viata ta. Viata unei mizerii de om. Dupa cum te vad, esti exact genul ala de agitator care are de mancat rahat despre orice.
      Tipul a vrut sa dovedeasca ca se poate ca o bicicleta sa mearca si cu doar 15 wati. Daca vrea 100, poate sa faca o remorca pe care sai aibe mai multe celule fotovoltaice.
      Daca toti oamenii erau frustrati ca tine, acum ne ascundeam prin gropi si pesteri de ploaie. „Dar hai sa facem chestii de dragul de a le face”. Te pomenesti ca oi fi vreun mare iventator care a revolutionat lumea si nu mi-am dat seama. Criticul p**ii

  • Mi se pare o idee foarte proasta sa cari bateria in rucsac, mai ales daca este vorba de o baterie Li-ion . Un accident, o cadere pe spate, se strapunge bateria, si gata incendiul ….

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + 10 =