Acum citesti
Bicicleta care zboară este aproape de faza de producție

Mai multe companii cehești și-au unit forțele pentru a crea o bicicletă electrică, care se poate desprinde de la sol și care poate zbura, momentan, pe distanțe scurte.

bicicleta_zburatoare

Ei plănuiesc să lanseze bicicleta în producție până la finele anului, deși prototipul de față este 100% funcțional. Dezavantajul major este greutatea bicicletei, de 100 de kg, dar se pare că se lucrează intens la scăderea acesteia.

O aștepți cu narăbdare?

Vezi Comentarii (4)
  • Solutia perfecta pentru pseudo-pistele din Bucuresti si bordurile de pretutindeni: ti-a iesit chioscul in fata, sari peste el; a rasarit statia RATB brusc, flic-flac peste ea :))

  • Titlul m-a dus cu gandul la pedalez, deci zbor. Din pacate nu prea vad ce treaba are bicicleta in constructia din film. La fel de bine putea sa fie un carucior. Sau un fotoliu. Sau un colac. Ceva pe care sa se stea + turbine atasate.

    Povestea ar merita spusa daca ciclistul ar fi principalul motor iar partea electrica ar fi doar de sprijin.

  • Eu vad problema asa : bicicleta ma „cara” prin aer doar din cand in cand, dar eu „car” cele 100 de kile ale ei mereu. Apoi, cred ca „inventia” asta o sa motiveze tot felul de netoti sa „sara” traficul in intersectie… si nu stiu cati se vor gandi la cablurile de deasupra mai ales la cele de troleibuz, tramvai…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + five =