Acum citesti
Aventuri pe bicicletă – Coborâre Vârful Omu

Munţii Bucegi şi vârful Omu sunt două dintre destinaţiile uşor de abordat pe bicicletă datorită drumurilor forestiere care urcă până la cea mai mare altitudine, 2.505m. Dar odată ajuns sus te aşteaptă nişte coborâri ca în poveşti. Bogdan de la “Aventuri pe bicicletă” ne-a trimis acest clip cu prima parte a coborârii de la vârful Omu până la intersecţia cu poteca ce coboară spre Peştera. Este porţiunea cea mai “extremă” întrucât coborârea se face pe bolovani mari şi instabili la care se adaugă şi panta destul de accentuată.

Alături de Bogdan va invităm să faceţi acest traseu de o zi care să includă şi urcarea la Omu, dar şi o coborâre adevărată la final!

Vezi Comentarii (4)
  • Ceva detalii depre bike-ul cu care s-a facut coborarea? Eu spun ca conteaza destul de mult acest aspect!!! Am vazut recent, live, coborare cu citybike, pe langa Vf. Tutuiatu – Muntii Macinului. Coborarea destul de similara, plina de pietroaie, iar un domn cu un citybike s-a comportat… n-am cuvinte, asta fiind prima lui coborare tehnica, de fapt primul contact cu Muntii Macinului si primul traseu de coborare… super-tare… fara alte cuvinte!!!!!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − seventeen =