Acum citesti
Aplicație împotriva mașinilor parcate neregulamentar

Problema autoturismelor parcate pe trotuare, treceri de pietoni sau în alte asemenea locuri nu este deloc una exclusiv autohtonă. De fapt, Rusia ne face mare concurență din acest punct de vedere. Așa că un blogul rusesc, The Village pe numele său, a făcut un exercițiu de imaginație privind modalitatea în care ar putea să le dea de furcă șoferilor care parchează pe unde apucă.

Și-au imaginat cum ar fi dacă ar exista o aplicație pentru telefoanele inteligente care să identifice proprietarii autoturismelor prin simpla fotografiere a numărului de înmatriculare și pe urmă această informație să fie diseminată utilizatorilor de internet din proximitate. Aceștia la rândul lor ar posta pe diverse rețele de socializare și astfel șoferul șmecher ar fi deconspirat. Mai jos sunt toate explicațiile, mai puțin cea referitoare la cum s-ar putea materializa acest gând rebel.

 

Vezi Comentarii (5)
  • Bine,bine dar pe biciclisti nu prea ii deranjeaza masinile parcate,dar ii deranjeaza ca nu au piste de biciclisti cum ar fi in Arad aici biciclisti merg doar in Arad pana in Batania ca noi nu avem nici macar o pista!

  • Pentru magarii astia care se cred buricul Pamantului e o solutie simpla. Treci foarte discret cu cheia si-i zgarii masina cat incape ca sa-l disciplinezi pe prost. Sau te duci la distanta cu un bolovan, ii spargi geamul si dispari cat mai repede ca sa eviti alte tampenii. Doar cu biciul ii disciplinezi pe idiotii astia

  • Samael, ceea ce ai spus mai devreme este instigare la vandalism.
    Eu nu sunt de acord cu asa ceva. Este cazul sa ne civilizam: atunci cand situatia impune dam un telefon baietilor de la ridicari auto…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − 6 =