Acum citesti
GreenBike – magazin de biciclete

Denumire: GreenBike

Adresă: www.greenbike.ro

Localizare: Str. Barbu Stefanescu Delavrancea, Nr .13, Ap. 1, Oradea
Telefon: +4 0740 614 037

Părerea ta despre acest magazin este importantă. Te rugăm să împarți experiența ta și cu ceilalți cititori, în formularul de mai jos:

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”post” num=”100″ id=”121503″] [RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”post” id=”121503″] [RICH_REVIEWS_FORM category=”post” id=”121503″]
Vezi Comentariu (1)
  • In august 2016 am cumparat o bicicletă GT Grade 105 de la ei, eu fiind din Timișoara. Băieții au fost foarte expeditivi si s-au miscat repede, astfel ca am primit bicicleta prin curier acasa. Mi-a placut la ei ca am obtinut o reducere consistentă fapt ce m-a facut sa-i prefer in detrimentul altor magazine de aici din Timișoara. In iunie 2017(mai exact in 2) dupa citeva săptămâni de prospectat piata in cautarea unui HT , ghiciți de unde l-am achiziționat? De la GreenBike. Am plecat din Timișoara dimineața si pe la 10,30 eram la ei. Am dus la o revizie generală si GT Grade. Am cumparat un Cube LTD Race 29 , astfel ca am avut okazia sa-i cunosc personal pe băieți. Am venit cu o bicicleta si am plecat cu doua. Băieții au fost foarte amabili, bineînțeles am obtinut iar o reducere faina si la Cube. Pe patron il cheama Mircea si mai are vreo 3 baieti faini pe linga el. Ii recomand cu toata increderea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − six =