Acum citesti
Ghidolina Pro Sport Control Team Sky (2018)

Am primit pentru teste o ghidolină de top de la Pro, marcă de accesorii și componente deținută de Shimano. Este vorba de modelul Pro Sport Control Team Sky, o ghidolină orientată spre competiție, cu o grosime de 2.5 mm.

Ca toate produsele Pro, ghidolina se remarcă încă din cutie prin calitatea materialului, imprimarea siglei Pro pe aceasta aducând un plus de eleganță bicicletei, în special dacă aceasta mai are și alte componente Pro montate.

Datorită unei benzi siliconate aflate pe mijloc, montarea se face ușor și ghidolina își păstrează poziția bine pe ghidon. Este aderentă pe acesta și ușor de manevrat. Dopurile negre ajută mult la aspectul elegant al bicicletei, fiind mult mai potrivite decât cele argintii cu care vin multe din ghidolinele ieftine de pe piață. Banda adezivă Pro de închidere este puțin stridentă, dar arată bine dacă e aranjată cu puțină atenție.

Pe traseu, ghidolina oferă o aderență excelentă, chiar și dacă e umezită cu transpirație. Grosimea de 2.5 mm e potrivită chiar și pentru drumuri mai proaste, oferind o amortizare bună chiar și cu mănuși minimaliste.

Am parcurs câteva sute de km cu această ghidolină și nu dă semne de uzură sau de alunecare pe ghidon, dar trebuie reținut totuși că la o ghidolină contează mult și modul în care a fost montată.

În concluzie pot spune că Pro Sport Control Team Sky e o ghidolină printre cele mai echilibrate dintre cele ce le-am încercat vreodată. Potrivită pentru orice bicicletă, aderentă și confortabilă, este cu siguranță o opțiune bună pentru oricine dorește un plus de calitate și de aspect pe cursieră!

  • Importator: RomEuroTrade, disponibilă la majoritatea magazinelor de profil
  • Preț: 64 lei
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + seventeen =