Acum citesti
Ghidolina BikeFun Barskin (2018)

Ghidolina e o piesă ieftină, aleasă de multe ori după culoare, dar care are o importanță foarte mare când suntem pe cursieră, deoarece este unul dintre cele trei puncte de contact pe care le avem cu bicicleta, alături de șa și de pedale. O mare parte din confortul nostru ne este dat și de ghidolină, de aceea e bine să alegem una de calitate, care să corespundă cu nevoile noastre.

Am primit la redacție pentru test o ghidolină din categoria ceva mai performantă, dar la un preț la nivelul celor ieftine: BikeFun Barskin. Departe de modelele ieftine, aceasta are o suprafață foarte aderentă și moale iar aspectul e îmbunătățit de logo-ul BikeFun ștanțat pe aceasta. În plus, are capace personalizate cu logo, lucru greu de întâlnit la această gamă de preț unde regăsim de obicei capacele clasice argintii. Pachetul mai conține pe lângă cele 2 ghidoline și capace, două bucăți mici pentru montajul din spatele manetelor și două bucăți de bandă adezivă neagră pentru închidere.

Montajul se face ușor, ghidolina fiind suplă și cu un adeziv de calitate bună. Lungimea este absolut suficientă pentru un montaj riguros și complet.

Aspectul final este foarte plăcut iar culoarea neagră spre gri se potrivește estetic practic cu orice bicicletă. Ghidolina este disponibilă și în culoarea albă, pentru cei ce doresc un aspect mai pretențios al bicicletei. Capacele au un sistem de blocaj destul de performant și chiar dacă sunt mai greu de introdus, cu siguranță nu se vor pierde prea repede.

Pe teren ghidolina s-a comportat excelent, fără să am ce să îi reproșez. Aderența a fost suficientă, amortizarea a fost bună, mai ales că eu folosesc mănuși minimaliste fără padding. Am montat-o pe un gravel bike și am testat-o pe offroad, așa că dacă în aceste condiții a fost foarte confortabilă ar trebui să fie excelentă și pe asfalt. După o tură destul de zdruncinată, ghidolina a rămas la locul ei, ceea ce înseamnă că adezivul este bun.

Concluzie: dacă sunteți în căutarea unei ghidoline cu aspect deosebit și performanțe bune dar nu doriți să investiți o sumă mare de bani, modelul BikeFun Barskin este cu siguranță una dintre cele mai bune alegeri pe care puteți să le faceți!

Preț: 40 lei

Importator: BikeFun

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 20 =