Acum citesti
Zsuzsa Gyurka câștigă cel de-al 16-lea titlu național la Mountain Bike Cross Country

In acest week-end, la Campionatul National de Mountain Bike Cross Country de la Paltinis, Zsuzsa Gyurka si-a adaugat cel de-al 16-lea titlu national din cariera. Competitia de ciclism – cross country a debutat cu proba olimpica XCO, participantii parcurgand mai multe tururi pe un circuit de 3,5 kilometri.

Zsuzsa_Gyurka_Mihai Stetcu_3

“Ma bucur ca mi-am adaugat cel de-al 16-lea titlu in palmares. Cifra aceasta imi poarta noroc, pentru ce cea de-a 16-a victorie de campionat national a venit la 16 ani. A fost un traseu foarte tehnic, cu multe urcari si coborari, dozarea efortului in functie de moment fiind foarte importanta. Dupa parerea mea, acesta este unul dintre cele mai dificile trasee din Romania”, a spus Zsuzsa.

Romanca in varsta de doar 16 ani, se poate mandri cu cele doua titluri de campioana balcanica si alte peste 100 de curse castigate pana acum. S-a apucat de ciclism la 12 ani, insa isi aminteste prima experienta pe bicicleta, de la 5 ani.

Pentru a obtine aceste performante, Zsuzsa se antreneaza de sase ori pe saptamana, iar iarna, cand nu este sezon competitional, practica schi fond si schi de tura. Urmatoarea sa tinta este participarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

via Red Bull România

Vezi Comentarii (6)
  • Poate ati vrut sa spuneti ca a castigat a 16-a editie a competitiei. Citez „Zsuzsa Gyurka si-a adaugat cel de-al 16-lea titlu national din cariera ” Eu inteleg ca a castigat si cand era in scutece, voi ce credeti ?

  • @Viorel Micu: este comunicatul celor de la Red Bull, nu este redactat de noi. Este vorba de al 16-lea titlu din cariera sa. Citez: La doar 16 ani, Zsuzsa Gyurka castiga cel de-al 16-lea titlu national la Mountain Bike Cross Country – continuând, o voi cita chiar pe Zsuzsa: Ma bucur ca mi-am adaugat cel de-al 16-lea titlu in palmares.

  • Nu face nici un sens comunicatul de la Red Bull, dar nici nu ma mira, la cate energizante beau aia toata ziua, pana la urma se face un scurt circuit in creier.

  • deci,daca intrun an se organizeaza 5 probe in cinci discipline cite campionate se pot castiga? e mentionat! al 16 lea titlu ,nu la cross country!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + 6 =