Acum citesti
Zipp prezintă setul 303 Firecrest în variantă pentru frâne pe disc

Setul Zipp 303 Firecrest este unul dintre cele mai performante duete când vine vorba despre roți de cursieră, fiind rezistent, ușor și rigid, însă acum a devenit și mai bun mulțumită unei frânări mai eficiente, asigurate de compatibilitatea cu frânele pe disc.

zipp_firecrest_303_frane_pe_disc

Firecrest 303, realizat din carbon, va fi disponibil atât pentru anvelope convenționale, cât și pentru baieuri, ambele versiuni fiind gândite pentru 11 viteze. Destinația principală a acestor roți va fi disciplina ciclocrosului, dar în același timp producătorul sugerează și folosirea lor pe drumuri de pământ, pietriș, șosele părăsite sau chiar pe cele urbane.

Dintre trăsăturile tehnice ale roților Firecrest 303 mai amintim dispunerea specifică a spițelor, pentru o rigiditate superioară și, implicit, transmisie eficientă a energiei spre roată, dar și jantele care au au dat numele setului, Firecrest, mai stabile (lățime de 28.5mm) și mai aerodinamice decât media pieței. De asemenea, nici la greutate perechea nu stă rău deloc, versiunea pentru anvelope cântărind 1.680 de grame, în timp ce cea pentru baieuri atinge 1.435 de grame, iar în ceea ce privește compatibilitatea, Zipp a proiectat-o să se potrivească cu SRAM, Shimano și Campagnolo. Prețurile s-ar putea să se dovedească a fi un subiect tabu, acestea începând de la 1.035 de euro, cât valorează roataa de fașă de baieu, și oprindu-se la 1.435 de euro, nivelul roții de spate pentru anvelope.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + 10 =