Acum citesti
Zannata Z46 Disc, un ciclocros folosit de mulți campioni naționali

Producătorul belgian Zannata este un nume care nu a prea apărut în știrile de pe prima pagină din domeniu, dar cine face o vizită la standurile de pe circuitul Cupei Mondiale de ciclocros poate să observe că modelul Zannata Z46 Disc este extrem de des întâlnit în arsenalul unora dintre cei mai buni sportivi de ciclocros din lume, imediat după mărci de top ca Ridley, Stevens sau Trek. Printre aceștia se numără campionul Cehiei Michael Boros sau cempioana Italiei Eva Lechner care a condus cursa de elite feminină.

Boros a luptat mult în cursă reușind să se țină în spatele liderilor cu un rezultat bun în final, primul dintre conaționalii săi. Însă bicicleta sa Zannata Z46 vopsită personalizat în alb/roșu/albastru a atras atenția.

Proiectată în Belgia și produsă la o fabrică din Asia, Zannata Z46 are deja un palmares solid în ciclocros. Chiar dacă modelul nu a ajuns pe locul 1 al podiumului la elite, Mathieu Van der Poel a câștigat cu ea titlul mondial la juniori iar Sanne Cant a câștigat titlul de campioană a Belgiei cu modelul anterior Zannata Z46 cu frâne pe jantă.

Zannata Z46 EVO Disc are un cadru din carbon UD, cu furcă conică de 1.5, discuri cu etrier flat mount și ax thru de 12 mm la ambele roți. Cadrul are monobloc tradițional filetat BSA și rutare internă completă a cablurilor.

Modelul Z46 Disc Carbon e disponibil în 5 mărimi, are un unghi al furcii de 72 de grade, al tijei de șa de 74 de grade, o înălțime de 60 mm a monoblocului și o lungime de 425 mm a chainstay-urilor.

Z46 EVO Disc e disponibil ca set de cadru la 1295 Euro, dar și ca bicicletă completă la diferite game de preț, inclusiv o variantă cu Shimano 105 2x la doar 2495 Euro, cu Ultegra Di2 2x la 3795 Euro sau cu SRAM Force 1x la 2995 Euro.

Cumpărarea unei astfel de biciclete proiectată în Sint Niklaas nu e însă un lucru ușor deoarece deși ele se regăsesc în competiții prin toată Europa și chiar și în SUA, magazinele care le comercializează sunt doar în zona Benelux.

 

 

 

 

 

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − two =