Acum citesti
YT Body Bag ajută la transportul bicicletei în cutie de carton

Cum foarte mulți transportă bicicleta cu avionul împachetată în cutie de carton, noua YT Body Bag vine la fix, fiind un ajutor mare la transport și îmbunătățind securitatea coletului. La cumpărarea unei biciclete prin poștă de la mărci care vând astfel, cum e și YT, fiecare primește și o cutie proiectată deja să protejeze bicicleta la transport, cutie ce poate fi refolosită la drumurile cu avionul. Mai mult, zeci și sute de astfel de cutii sunt disponibile oricând la magazinele de biciclete, deoarece toate bicicletele de acolo vin practic ambalate într-una.

Noua Body Bag face fix asta, fiind construită dintr-un material de calitate și rezistent ce arată foarte profesionist. Această husă practic din nylon impermeabil se prinde cu un fermoar peste cutia standard din carton și o convertește într-o cutie soft de voiaj sigură și ușor de manevrat.

Body Bag adaugă caracteristici utile pentru transport. Are o bază și colțuri ranforsate, roți ce se pot înlocui, cu rulmenți încapsulați, care fac transportul cutiei foarte simplu cu ajutorul mânerului ergonomic din partea opusă. Câteva mânere plasate strategic pe fiecare parte ajută la manevrele din tranzit. Geanta se închide cu un fermoar de calitate pe toată lungimea, securizat cu un lacăt compatibil TSA, plus un loc de etichetă protejat. În interior, o pereche de chingi păstrează cutia de carton întreagă și la locul ei.

Cutia din carton nu e cea mai compactă soluție de transport, dar se presupune că o ai deja sau poți să o procuri ușor. Mai mult, dacă vorbești din timp cu un magazin de biciclete de la destinație, poți să o arunci și să primești alta la întoarcere. Iar prețul este incontestabil mult mai mic decât orice alt sistem ce oferă protecție asemănătoare. Body Bag are o mărime unică, potrivită pentru cutiile standard YT – 35x90x134 cm. Din păcate e aproape imposibil să fie folosită cu o cutie de alte dimensiuni, așa că trebuie verificat acest lucru din timp.

Body Bag e disponibilă la prețul de 120 Euro pe pagina YT, dar dacă e comandată împreună cu o bicicletă nouă YT prețul scade cu 20 Euro. Husa adaugă 4.5 kg la întregul bagaj iar când nu e folosită se împachetează într-un sac special și are dimensiuni foarte mici.

 

 

 

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one + 6 =