Acum citesti
YT aduce noutăți în gama gravity pentru 2017

YT-2017-bike-range-Jefsy-Capra-Tues-carbon-cf-pro-build-XL-size-82017 vine cu câteva noutăți de la YT. După succesul înregistrat în 2016 când Aaron Gwin și-a adjudecat un titlu în DH World Cup Series pe o bicicletă YT, compania încearcă să mențină același avânt și în acest an. Astfel, toate trei modelele lor JEFFSY, CAPRA și TUES vor fi disponibile în varianta CF Pro Race, cu o echipare de competiție și un aspect dedicat. Bicicletele sunt dedicate viitorilor mari campioni care își doresc cele mai performante echipamente.

YT-2017-bike-range-Jefsy-Capra-Tues-carbon-cf-pro-build-XL-size-9Noile echipări CF Pro Race vor ieși în evidență în primul rând datorită noii culori Liquid Metal. Modelul agresiv cu roți de 29 JEFFSY oferă o cursă față/spate de 140 mm cu suspensii Fox Float Factory Kashima, roți din carbon e*thirteen TRSrSL, transmisie SRAM X01 cu casetă e*thirteen TRS+ și angrenaj RaceFace Next SL, oferind o gamă de trepte mai mare decât Eagle. Greutatea anunțată este de 12.4 kg, va fi disponibilă în mărimi S-XL iar prețul va fi de 5.599 USD.

YT-2017-bike-range-Jefsy-Capra-Tues-carbon-cf-pro-build-XL-size-12Pentru cei ce doresc cursă mai lungă și roți mai mici, noul CAPRA CF Pro Race este arma preferată. Echiparea este similară cu cea de pe JEFFSY dar suspensiile Fox Factory Kashima au cursa de 170 mm, sunt de asemenea prezente componente e*thirteen cum ar fi caseta TRS+, angrenajul TRSr, roțile de 27.5 și anvelopele. Bicicleta este ceva mai grea, la 13.2 kg, va fi disponibilă în mărimile S-XL iar prețul va fi de 5.599 USD. Tot pentru 2017 modelul mai ieftin CAPRA CF va fi și el disponibil în mărimea XL.

YT-2017-bike-range-Jefsy-Capra-Tues-carbon-cf-pro-build-XL-size-14TUES CF Pro Race este practic aceiași bicicletă cu care Gwin a urcat pe podium și este oferită la prețul de doar 5.999 USD. Suspensiile nu vor beneficia totuși de reglajul personalizat al lui Gwin și diverse mici modificări personale ale acestuia, dar bicicleta nu va dezamăgi pe nimeni. Roțile sunt de 27.5, suspensiile au cursa de 203/208 mm iar echiparea e*thirteen este specială de DH cu casetă cu 7 pinioane integrată în butuc. TUES CF Pro Race este o ofertă foarte bună la acest preț, este disponibilă în mărimi S-XL și are o greutate de 15.4 kg.

Toate modelele sunt disponibile în continuare și în versiuni mai ieftine, inclusiv cu cadru din aluminiu, pentru toate buzunarele. Toate modelele pot fi comandate, dar unele vor fi livrate doar în primăvară.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + two =