Acum citesti
WX-R Vorteq e gata de Jocurile Olimpice de la Tokyo la un preț de doar 60.000 Lire Sterline

WX-R Vorteq ar putea să fie cea mai scumpă bicicletă de pistă din istorie, la un preț de 25.000 Lire Sterline… doar pentru cadru. După adăugarea furcii, roților, ghidonului cu pipa integrată și a șeii din carbon, prețul bicicletei ajunge la 60.000 Lire sterline. Bicicleta e proiectată special pentru Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo se apropie și toți producătorii se grăbesc să lanseze modele noi de biciclete de velodrom, la prețuri tot mai mari. WX-R Vorteq a fost prezentată cu denumirea T1 la Tokyo Edition Track Bike și folosește tehnologii impresionante, lucru căruia i se datorează prețul astronomic.

Sunt disponibile două mărimi – Small și Medium.

Adăugarea unei furci crește prețul cu 5000 de Lire iar aceasta este un model complet non-standard, folosind o spațiere a butucului 12×32 mm O.L.D. ceea ce face necesare și roți speciale.

Normal că sunt oferite și două variante de roți pentru WX-R. Se poate alege fie o roată cu 4 spițe pentru față, fie una plină, prețul fiind de 6000 de Lire pentru oricare dintre ele. Nu au fost anunțate încă detalii despre partea din spate, dar se pare că acolo se poate monta orice roată standard de velodrom.

Ghidonul necesar este modelul Tokyo Track Edition, cu pipă integrată, la un preț de doar 10.000 Lire.

Ghidonul are o lățime de doar 30 cm și un drop unic foarte mic.

Există două sisteme de prindere a șeii, fix sau reglabil, oricare dintre ele costând 3000 Lire.

Dacă se alege varianta fixă, e nevoie și de șaua specială WX-R la prețul suplimentar de încă 3000 Lire.

Odată bicicleta configurată, prețul total ajunge la aproximativ 60.000 Lire Sterline. Nu se știe încă ce echipe vor folosi bicicleta la Tokyo, dar aceasta a fost deja aprobată de UCI.

Din păcate, dacă vreți să comandați una, nu aveți în România un velodrom pe care să vă bucurați de ea.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × two =