Acum citesti
Wittson TI ELE Cross – furcă de titan din Lituania

wittson_titanium_cyclocross_disc_bicycle_fork_horiz-600x300Pentru cei ce caută o furcă de cross pentru frână pe disc dar nu îşi doresc una de carbon, Wittson Cycles a introdus pe piaţă un model de furcă de titan de ciclocros fabricată în Europa. Noua furcă Ele este produsă de un constructor de cadre ce fabrică produse pentru cele mai mari firme europene de peste 20 de ani. Furca vine cu garanţie pe viaţă şi poate fi comandată la cerere cu gât drept sau tapered sau cu prinderi pentru frâne cantilever.

Conform producătorilor, aliajul de titan Grade 9 din care este fabricată furca o face să fie una dintre cele mai rigide furci simple de pe piaţă, mult mai rigidă decât pare în imagini. De asemenea, se pare că este printre puţinele furci de acest gen disponibile pentru cadre cu headtube tapered. Furca poate fi personalizată până în cel mai mic detaliu la cerere.

wittson_titanium_cyclocross_disc_bicycle_fork_unicrown-297x297Modelul standard are gâtul drept, e compatibilă cu ax QR standard şi are prindere de etrier post mount compatibilă cu disc de 160 mm, dar sunt disponibile şi modele pentru ax thru sau frâne cantilever. Modelul standard cântăreşte 790 g şi are spaţiu de 40 mm pentru anvelopă. Suprafaţa furcii vine lustruită cu logo-urile inscripţionate prin sablare.

Preţul furcii este de 440 euro iar transportul din Lituania este gratuit. Comenzile sunt onorate în 30-45 de zile.

Wittson-Nulla-with-Surly-Knard-3-inch-tyre-02-600x450Wittson mai oferă de asemenea o furcă segmentată rigidă din titan pentru 29, Nulla. Aceasta este compatibilă cu anvelope 29+, în imagine fiind montate unele de 29×3.0. Furca este de asemenea configurabilă de client, nu are o limită de greutate pentru ciclist şi cântăreşte aproximativ 1 kg.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =