Acum citesti
Wilier Triestina lansează noi gravel bike-uri, inclusiv unul 29+

Eurobike-day-3-4-289Wilier Triestina este cunoscut ca un producător italian vechi de cursiere clasice și este una dintre ultimele companii de la care ne-am aștepta să lanseze o bicicletă ca cea din imaginea de mai sus…. Dar iată că Jaroon Plus a apărut, un gravel bike dotat cu anvelope 29×3.0!!! Acesta are un cadru din aliaj de crom și bineînțeles ghidon de cursieră!

def_dx_jaroon-plus-2def_dx_jaroon-plusJaroon Plus este proiectată să meargă oriunde e nevoie. Pentru cadru a fost folosită o tehnică interesantă de sudură internă a tuburilor, ce oferă joncțiuni foarte curate ale acestora!

Jaroon-plus-geometryBicicleta este oferită în 4 mărimi, are butuc Boost 148×12 mm cu ax thru în spate și 100×12 mm în față, transmisie 1×11 SRAM Rival 1x și o greutate de 13 kg. Prețul este de 2849 USD.

Eurobike-day-3-4-287Eurobike-day-3-4-285Pentru cei ce doresc un gravel bike normal, vor fi oferite modelele Jaroon din oțel și Jareen din aluminiu. Jaroon folosește aceleași tehnici de sudură ca modelul Plus, dar anvelopele maxime sunt de 42 mm. Jareen are cadrul din aluminiu 6061 și acceptă de asemenea anvelope de 42 mm, fiind dotată cu ax thru la ambele roți. Prețul începe de la 1525 USD pentru modelul Jareen cu echipare Shimano 105 și ajunge la 2549 USD pentru Jaroon cu aceiași echipare.

Mai multe informații puteți afla de pe pagina producătorului.

Informații și imagini preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − sixteen =