Acum citesti
Whyte 146 x 2012 pentru All Mountain

Începând cu luna decembrie 2011, vom acorda săptămânal titlul simbolic de 5Stars Bike bicicletelor exclusiviste, celor avansate din punct de vedere tehnologic ori pur și simplu celor care reușesc să trezească emoții puternice. Săptămâna aceasta titlul este acordat full suspension-ului pentru All Mountain, Whyte 146x 2012. Cu o greutate de doar 10.9 kg, bicicleta este dispusă să suporte multe abuzuri și să te poarte în siguranță pe trasee dificile de munte. Dacă mai punem în calcul și forma acesteia, obținem rețeta perfectă pentru o bicicletă solidă, cu un aspect aparte.

Whyte este prezentă din 1994 pe piața bicicletelor de munte, compania din Marea Britanie fiind condusă de inginerul Jon Whyte, care a activat ani buni în campionatele de Formula 1. Acestea fiind spuse, producătorul profită de experiență dobândită, lansând modelul 146x ce reprezintă vârful de lance al întregii game de biciclete.

Cadrul construit din carbon are o un design ce imprimă un aspect agresiv bicicletei, mișcarea perpetuă fiind subliniată de formele curbate ale țevilor cadrului. Aceasta este echipată cu un sistem de transmisie 1 x 10 (1 foaie, 10 pinioane), de stabilitatea lanțului pe singura foaie cu 34 de dinți fiind responsabil un chain guide E-13 cu prindere ISCG5.

Furca provine de la Fox, modelul Float 150 RLC, cu Kashima Coat, gât conic și prindere de tip QR15. Așa cum poți deduce din denumirea acesteia, oferă o cursă de 150 de mm și beneficiază de toate opțiunile disponibile în gama Float. Coechipierul furcii este un amortizor ce provine tot de la Fox, modelul Float RP23. Setul de roți este furnizat de Easton iar anvelopele ce vor asigura o tracțiune foarte bună, indiferent de solul pe care rulezi, sunt un set de Maxxis Ardent în formatul 26 x 2.25″.

Pentru mai multe informații despre modelul 146x sau alte modele Whyte, te invităm să accesezi site-ul whyte.de.

via Whyte

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + 9 =