Acum citesti
Vulcain Magma DH: înapoi la oțel

Probabil că nu ai auzit până acum de Vulcain, dar este absolut firesc, căci este vorba despre o nouă companie care încearcă să-și pună bazele pe Kickstarter. Și cum în zilele noastre, ca să obții fonduri de susținere pe astfel de site-uri, chiar trebuie să oferi ceva diferit, Vulcain s-a concentrat pe construcția unei biciclete de downhill, cu cadru din oțel. Bicicleta este creația lui Julien Verbicaro, racer de downhill la categoria juniori.

Oțelul poate fi recunoscut foarte ușor după diametrul țevilor, semnificativ mai mic decât în cazul aluminiului. Triunghiul anterior folosește țevi Reynolds 921, pe când triunghiul posterior, Reynolds 853. Link-ul principal cât și șuruburile sunt construite din aluminiu. Oțelul de calitate oferă garanția unei durabilități mari a acestui cadru, iar ca să completeze capitolul personalizare, geometria poate fi adaptată individual în funcție de cumpărător. Totodată și culoarea acestuia poate fi aleasă după bunul plan al inimii și al gustului individual. Greutatea cadrului este de 4.2 kg.

Bicicleta va avea suspensii de 200mm, standard, și va fi furnizată fie în format mullet (roată 27.5 spate și 29 față), fie doar cu roți de 27.5 de inch. Costul de achiziționare al cadrului este de 2.699 de euro, prețul având un discount de 400 de euro inclus pentru primele comenzi. Altfel, prețul oficial este de 3.099 euro.

În ceea ce privește geometria, Magma are un headtube amplasat la 63.5 grade, seat tube-ul la 74 de grade și un chainstay de 438mm. Orice altă valoare este confirgurabilă de către client, de la Reach la Stack.

Cei interesați pot găsi mai multe informații pe vulcain-cycles.fr.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 2 =