Acum citesti
Vintage și electric: noul Tracker

În cazul în care o bicicletă electrică clasică nu-ți stârnește prea multe emoții, este bine de știut că ai și alte variante de a pedala asistat prin oraș. Vintage Electric Tracker spre exemplu, este un e-bike cu aspect de motocicletă, un race bike venit din anii 20.

electric-vintage-1 Motorul va permite actui e-bike să atingă viteza unui scuter, mai precis, 60 de km/h. Nu are accelerație la mână ci funcționează ca orice alt e-bike obișnuit, susținerea venind din partea roții de spate. În butucul acesteia se află motorul, capabil de o putere îmtre 250 și 750 de Wați, selectabilă de către utilizator. Dacă vrei să atingi viteza de 60 de km/h, va trebui să faci un chiptuning, chiar în reprezentanță, care te va costa 149 de $, dar care va crește puterea motorului până la 3.000W.

electric-vintage-2

Acumulatorul este suficient de mare, având o capacitate de 700 Wh și este încastrat în triunghiul anterior al cadrului, într-o cutie construită din aluminiu. Astfel, vei putea pedala până la (aproximativ) 70 de km. Acumulatorul se încarcă și în momentul în care frânezi, dar dacă sursa de energie s-a epuizat, poate fi încărcată în numai două ore la orice priză.

electric-vintage-3

Bicicleta este livrată cu manșoane de la Brooks, din piele, cu frâne Alfine sau cu butuci Phil (de regulă, foarte scumpi) și este disponibilă în patru culori standard. Dacă vei dori orice altă culoare, va trebui să plătești 600$ extra. În orice caz, prețul bicicletei nu este deloc mic, doritorii fiind nevoiți să achite 5.000$ pentru a intra în posesia uneia. Iar garanția este de doar 1 an sau 30.000 mile(!). Curiozitatea este însă cine reușește să depășească aproximativ 55.000 de km într-un an, cu o bicicletă electrică.

via VintageElectricBikes.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + fourteen =