Acum citesti
Veselie la Parada micilor bicicliști ieșeni

ProBikeAddiction a organizat sâmbătă, 7 iunie, un eveniment plin de veselie și culoare – Parada micilor bicicliști, care s-a desfășurat în zona Parcului Palas din Iași. De la gărgărițe la flori, supereroi și fluturași, toate bicicletele au fost decorate cu “plăcuțe de înmatriculare” cu numele micuților proprietari. Vehiculul care le conferă acum atâta libertate a devenit mult mai vesel cu decorațiuni alese după bunul plac al fiecăruia dintre copii. Și ca imaginea să fie completă, mulți dintre părinți s-au alăturat copiilor și împreună au decorat cu multă imaginație bicicletele.

probike

Parada a atras privirile multor trecători, căci a străbătut aleile Parcului Palas. La sfârșit toți copiii au primit binemeritatele premii. Cea mai mică participantă la evenimentului are frageda vârstă de doi anișori, dar prezența a fost bifată și de copiii care au învățat să meargă pe bicicletă în cadrul cursurilor săptămânale organziate de ProBikeAddiction în fiecare joi. Parada micilor bicicliști nu ar fi putut fi posibilă fără partenerii Palas Mall și CraftMall, iar o galerie foto cuprinzătoare a evenimentului poate fi găsită aici.

ProBikeAddiction nu o lasă mai moale și se pregătește de proximul eveniment, o tură de cicloturism pentru familii la Dobrovăț, programată duminică, 15 iunie, unde se vor povesti legende, bea limonadă și se va învăța meșteșugul turcaletelor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − five =