Acum citesti
Veloteca a dat 4 biciclete de trekking, premii la concursuri radio

ADVERTORIAL

Velotecarii au decis anul acesta să încurajeze cicloturismul şi pedalatul urban prin concursuri organizate cu partenerii selectaţi de la diferite posturi de radio. Au fost date premii patru biciclete din această categorie celor care au arătat interes şi au dovedit cunoştiinţe în domeniu. Evident, la tragerea la sorţi din finală a contat puţin şi norocul fiecăruia! Îi salutăm atât pe concurenţi cât şi pe realizatorii de emisiuni care au răspuns pozitiv provocării sitului veloteca.ro!

veloteca_trekking_bicicleta_cannondale

  • Concursul ‘Salonul Bicicletei 2016’ / cu Radio Gold FM România, în emisiunea ‘Cine se scoală de dimineaţă, Gold ascultă’: câştigătoare Mădălina Beatrice Grecu din judeţul Prahova ( premiu 1 bicicletă de touring);
  • Concursul „Cu bicicleta la palat” / cu Radio Gold FM Romania, în emisiunea ‚TravelMan’: câştigător Vlad Seiciu din Bucureşti (premiu 1 bicicletă de touring);
  • Concursul „Ascultăm şi pedalăm 7 din 7” / cu Radio Seven, în emisiunea ‚7 dimineaţa’: câştigători Emanuel Frone din Popesti Leordeni şi Ioana Chitila din Bucuresti… nu din Chitila 🙂 (premii 2 biciclete de touring, una de femeie şi una de bărbat).

Cu o cheltuială mai mică, bicicleta poate să te umple de sănătate şi bucurie

Este un obiectiv declarat la Veloteca, promovarea în acest scop a unui mecanism pe două roţi inteligent, cu utilizare simplă, care în limbaj comun se numeşte bicicletă.

bicicleta_trekking_veloteca.merida_crosswayCu oricare dintre modelele lor de biciclete trekking / touring poţi să înlocuieşti cu succes şi mai ieftin maşina sau motocicleta de touring, pentru a putea parcurge drumul de weekend într-un mod special. În plus, poţi fi sportiv şi în acelaşi timp elegant atunci când te deplasezi spre cafeneaua ta preferată prin oraş. Afirmaţia este valabilă şi la feminin…

A doua cea mai bună prietenă a omului

La fel ca şi cel mai bun prieten al omului, bicicleta de trekking / touring aleasă de la Veloteca te însoţeşte loială în fiecare zi. Oriunde te-ai duce. Bicicleta asta cu roţi mari şi suspensie/i nu te va lăsa la nevoie nici dacă ieşi în peisaj în afara asfaltului din oraşul plin de fum, în aventura unei ture în mijlocul naturii.

Bicicleta_trekking_veloteca_meridaÎţi propunem să analizezi o bicicletă de trekking / touring de la ei, căci au multe modele cu cadre cu rigiditate foarte bună, cu randament la frânare şi manevrabilitate foarte bune. Furca cu amortizor şi profilul anvelopelor îţi vor asigura confortul maxim pe asfalt şi pe drumuri pietruite. Dacă ai nevoie, îi poţi monta uşor diferite accesorii de bicicletă: lumini, apărători de noroi, portbagaj şi cric. Pentru mai multe beneficii.

bicicleta_trekking_cannondale_veloteca

Poţi şi tu să te bucuri de acum înainte de o astfel de experienţă călare pe o bicicletă multifuncţională şi lejeră. Alegi între modele garantate de Veloteca: de la Merida, Cross, Cannondale şi Corratec. Când dai comanda online, te poţi folosi de filtrele de mărimi şi dimensiuni aflate în meniul din partea stângă a paginii.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 6 =