Acum citesti
Vee Snap Trail: anvelope noi din Thailanda

Vee Tire deja numără în portofoliu o serie de anvelope dedicate diferitelor discipline sportive, iar modelul recent lansat – Snap Trail – este construit pentru munte, în special pentru potecile cu un grad variat de dificultate. Altfel spus, pentru Trail – termenul care desemnează în fond o arie foarte largă de utilizare. În find, aceastea sunt de fapt anvelope pentru bicicletele și traseele de enduro sau chiar DH.

Snap Trail este disponibilă în două dimensiuni, 27.5 și 29 de inch, cu o lățime de 2.35 inch și 2.5 inch (pe viitor). Compusul de cauciuc este botezat Top40, iar carcasa poartă denumirea de Enduro/Gravity Core. Greutatea, așa cum era de așteptat, nu este chiar mică: între 980 și 1.100 de grame în dimensiunea 27.5 și între 1.040 și 1.160 de grame, în dimensiunea de 29 de inch.

Aceasta este de fapt anvelopa cu care cei de la Vee Tire vor să pătrundă în Europa și să-și crească renumele. Este clar că aceasta se adresează momentan celor care parcurg trasee dificile, iar faptul că poți alege dintre două tipuri de carcase, Enduro sau Gravity (aceasta din urmă fiind mai moale și mai aderentă), înseamnă că Snap Trail se adresează și celor care iau parte la competiții.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 5 =