Acum citesti
Un veritabil bolid: Audi Sport Racing Bike

Dintr-un motiv sau altul, producătorii de autovehicule par să aibă o înclinație spre biciclete atunci când vine vorba de ediții limitate și, adesea, extrem de exclusiviste. Dacă McLaren, Lamborgini și Aston Martin și-au expus deja fiecare modelele pe două roți care să fie un fel de corespondent al celor pe patru, a venit rândul și celor de la Audi să apară în peisaj, prin intermediul banal-denumitei Audi Sport Racing Bike.

audi

„Ctitoria” aparține de fapt celor de la Lightweight, compania care cu fiecare produs pe care îl lansează sfidează limitele greutății, fără a compromite funcționalitatea. Cadrul nu se abate de la regulă, cântărind 790 de grame, iar bicicleta completă indică 5,8 kilograme odată pusă pe cântar și este echipată cu setul Shimano Dura-Ace Di2, componente 3T și o pereche de roți tot Lightweight.

Totuși, există și câteva puncte de asemănare cu automobilele Audi. Șaua, spre exemplu, este învelită în pielea Fine Nappa, folosită și pentru Audi R8, în timp ce pentru fabricarea cadrului și a furcii s-a folosit carbon T1000, același utilizat la construcția bolidului Audi R18. Și să nu uităm că la fel de importantă este și reușita mai puțin evidentă a mărcii germane, împlinită odată cu lansarea bicicletei: pentru doar 17.500 de euro, poți avea propriul Audi!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 3 =