Acum citesti
Un SHIMANO SERVICE CENTER este disponibil acum lângă tine!

De la Shimano citire aflăm că în România a fost deja implementat conceptul Shimano Service Center, primele astfel de service-uri fiind BikeXpert, BikeXCS (pentru București), ProBike (Brașov) și Action Sport (Sibiu). Iată ce ne comunică Shimano despre acest concept.

SHIMANO SERVICE CENTER este un concept unic, dezvoltat special pentru a oferi servicii profesionale tuturor clicliștilor din Europa. Înseamnă că toți cicliștii pot beneficia acum de expertiza tehnică și cunoștințele vaste ale dealerilor SHIMANO privind gamele complete a produselor de ultimă generație. În plus, SHIMANO SERVICE CENTER oferă cicliștilor și posibilitatea de a experimenta brandul SHIMANO și inovațiile acestuia.

Alege cel mai bun service

Toate operațiunile de service și garanții sunt efectuate de experți SHIMANO calificați care operează doar în ateliere profesionale. Aceștia nu oferă doar servicii de întreținere și reparații, ci și sfaturi de încredere fiecărui ciclist privind inovațiile și produsele SHIMANO.

Upgradeaza-ti experiența ciclismului

Dacă vrei cu adevărat să îți întreci limitele, ai nevoie de cel mai bun echipament disponibil. Toate centrele SHIMANO SERVICE CENTER dispun de o gamă largă de produse și componente SHIMANO originale. Personalul experimentat îți poate arăta cele mai bune opțiuni din selecția mare de produse, toate concepute pentru a-ți îmbunătăți experiența ciclismului. Acești specialiști SHIMANO dețin cunoștințele și accesoriile necesare personalizării bicicletei tale pentru a se potrivi ambițiilor și obiectivelor tale. Toate produsele SHIMANO sunt testate până la cel mai mic detaliu în centrele noastre cu echipament complet dotate și aprobate de cicliști din toată lumea.

Harta cu toate SHIMANO SERVICE CENTER la nivel de Europa poate fi accesată la www.shimanoservicecenter.eu.

via Shimano

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 1 =