Acum citesti
Un alt joc cu biciclete, spectaculos: Bike Mayhem

Anuțam zilele trecute lansarea unui joc de biciclete de tipul First Person. De data aceasta, aflăm de o nouă lansare, un joc 2D cu o grafică atractivă care promite sute de ore de distracție. Și pe bună dreptate, dacă arunci un ochi pe fotografii și pe film, chiar s-ar putea să vrei să-l instalezi.

bikemayhem_1

Din comunicatul de presă aflăm: Best Free Games, dezvoltator canadian de jocuri, duce mountain biking-ul la un alt nivel odată cu lansarea noului joc Bike Mayhem Mountain Racing, pentru iOS. Bike Mayhem permite utilizatorilor să experimenteze curse de downhill și de freestyle pe 19 munți diferiți și pe 100 de poteci inspirate din locuri care chiar există.

bikemayhem_2

Cei care au creat jocul sunt mountainbikeri și au declarat că iubesc mountainbiking-ul în toate formele sale. De aceea, s-au străduit să-l construiască cât mai realist cu putiină, înzestrându-l cu cascadorii epice, curse competitive și căzături… hilare! Competițiile sunt cronometrate sau sunt punctate în funcție de evenimentele de Freestyle. Utilizatorii își pot actualiza bicicletele în timp pentru a le face mai rapide, mai agile sau mai puternice. Scorurile pot fi de asemenea publicate în comunitate, astfel încât să se creeze o competiție reală între toți utilizatorii jocului.

Jocul este disponibil deja in App Store și în foarte scurt timp și în Google Play. Dar atenție, nu neglija potecile din spatele casei! S-ar putea să-ți ofere mai multă distracție!

via Bike Mayhem

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − two =