Acum citesti
Ture montane și coaching inclus, cu Marius Petrache, la Câmpulung Muscel

Marius Petrache vine la Câmpulung Muscel pentru o tură serioasă de weekend, pe 4-6 septembrie, cu 3 trasee incluse – de dificultate medie – și cu coaching on the fly. Așadar, vei primi sfaturi despre cum să pedalezi corect, despre poziția pe bicicletă sau abordarea unor elemente tehnice sau viraje direct din mers și direct de la Marius. Iar dacă n-ai aflat până acum, Marius Petrache are deja la activ 30 de titluri de Campion Național de Șosea, Mountainbike, Velodrom, Ciclocros și este Campion Balcanic la Velodrom. Ca să nu mai amintim și de multiplele podiumuri internaționale. Cu siguranță vei avea destule de învățat și cel puțin la fel de multe povești de ascultat. În tură vei fi însoțit și de Andrei Diaconu, juniorul de la FreeRider.ro, care cu siguranță te va delecta cu câteva trick-uri pe care să nu le vei uita prea curând.

Astfel, Marius Petrache îți propune 3 trasee, de dificultate medie, cu o lungime aproximativă de 40-50 de km, cu o medie de 1.500m diferență de nivel pentru primele două zile, parcurgând forestierele spectaculoase din Iezer și Piatra Craiului, iar în ultima zi, pentru delectarea supremă, vei putea aborda cele 4 trasee de light-enduro de pe Ciocanu, în aproprierea Câmpulungului, acolo unde Andrei Diaconu își va intra în rol și-ți va arăta câteva sărituri, table top-uri sau wheelie-uri cum probabil n-ai mai văzut. Serile, atât vineri, cât și sâmbătă, vei putea face practică pe pump track-ul de la baza FreeRider în vederea îmbunătățirii tehnicii și poziției pe bicicletă, unde te vei putea delecta și cu un demo de trial susținut de Dragoș Mitroi.

Cazarea se face tot la baza FreeRider.ro, câte două persoane în cameră, în paturi separate – respectând distanțarea socială, în limita a 8 locuri. Micul dejun este inclus în pachet, la fel și un bike wash sau acces la facilitățile din curte. Parcarea este gratuită.

De menționat că poți participa cu bicicleta ta, însă dacă nu te simți atât de sigur pe puterile tale când vine vorba de urcări, poți alege pachetul cu e-bike inclus. E-bike-urile disponibile sunt Haibike, hardtail, cu furcă pe aer, frâne hidraulice și transmisie cu 11 pinioane – entry- spre mid-level.

Poze de pe trasee:

Tura este recomandată celor cu abilități medii și în niciun caz începătorilor.

Prezența este obligatorie vineri la orele 11:00, urmând ca tura să înceapă la orele 12:00. Sâmbătă, se pornește în tură la orele 10:00, iar duminică, la aceeași oră. În funcție de disponibilitate, pentru urcarea pe Ciocanu de duminică se poate opta pentru un shuttle (5 lei/urcare).

Cost pachet cu bicicletă proprie (include cazare, mic dejun, acces la facilități în curte, pump track training, demo de trial, demo pe Ciocanu, coaching din partea lui Marius Petrache): 820 lei

Cost pachet cu e-bike, le include pe cele de mai sus plus bicicleta electrică: 950 lei

Alte informații și înscrieri: 0720 331 133 – Marius Petrache

Detalii despre cazare, aici.
Detalii despre bicicletele electrice, aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 1 =