Acum citesti
Tură pe e-bike-uri la Câmpulung Muscel, 9-11 iulie

FreeRider te invită la Câmpulung Muscel pentru un weekend pe e-bike-uri. Vom parcurge cele mai faine trasee din zonă, iar bicicletele, cazare, micul dejun și transportul bicicletelor electrice de la pensiune până la trasee, vor fi oferite de noi.

În weekend-ul 9-11 iulie îți propunem 3 trasee foarte faine: tură de Mățău, cel mai înalt deal din România – un traseu jumătate pe asfalt, jumătate pe macadam, cu un grad de dificultate foarte scăzut, tură spre Păpușa, cu un grad de dificultate ușor spre mediu (dar totuși pe forestier) și o tură până-n Iezer, cât ne ajung acumulatorii – un forestier ușor spre mediu. Astfel, weekend-ul se adresează majorității pasionaților de plimbări pe biciclete și nu necesită un skill foarte bun. Traseele pot suferi modificări în funcție de vreme.

Spre Iezer.
Pe Mățău.
Spre Păpușa cu vedere spre Piatra Craiului.

De reținut că bicicletele electrice nu se pun singure în mișcare. Trebuie să pedalezi la fel ca pe bicicleta ta mecanică și ai 4 niveluri de asistență din care poți alege, primul fiind cel cu care depui cel mai mult efort, iar ultimul – cel mai mic efort.

Grupa este limitată la doar 5 persoane, iar costul este de 690 de lei, pentru 3 zile și include două nopți de cazare la Casa FreeRider, micul dejun pentru două dimineți, transportul bicicletelor electrice, ghid certificat de Ministerul Turismului, asistență tehnică pe traseu și acces la facilitățile din curte. Casa FreeRider este prevăzută cu Wi-Fi, parcare, bucătărie, grătar și o curte de 2.000 de mp astfel încât să te simți cât mai relaxat după fiecare tură. Fotografii de la cazare pot fi văzute aici. Fiecare cameră beneficiază de paturi separate sau duble (la cerere) și au baie proprie.

Pentru detalii și înscrieri, trimite-ne un e-mail pe [email protected].

Biciclete disponibile: 1 S, 3 M, 2 L – din care 3 hardtail-uri, 2 full-suspension-uri și un 27plus. Prețul este similar la înscriere pentru oricare dintre biciclete. Acestea vor fi repartizate în funcție de înălțimea participanților.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × one =