Acum citesti
Trek face disponibilă cursiera Domane identică cu cea a lui Fabian Cancellara

Prezentată în primăvara anului trecut la Turul Flandrei, modelul de anduranță a celor de la Trek, Domane, i-a servit destul de bine lui Cancellara până în momentul de față. Modele din această gamă au existat încă de pe atunci, dar o cursieră exact ca cea a elvețianului nu s-a comercializat (oficial) până acum. Trek pune la bătaie Race Shop Limited Domane Classics Edition, cursiera care este croită exact după cea a lui Spartacus.

trek_domane_cancellara

Și care ar fi diferența dintre modelul de serie și cel al lui Cancellara? În principal geometria, care este mult mai agresivă în cazul veritabilei mașinării de cursă. Practic, contrar discursului rostit de producătorii care se ocupă de cursiere de anduranță, Domane care chiar a străbătut pavatele flamande se concentrează pe viteză și eficiență și abia apoi pe confort. De asemenea, și rezistenței îi este oferită mai multă atenție, anumite părți, precum urechile cadrului fiind realizate din oțel.

Trek Race Shop Limited Domane Classics Edition poate fi găsită pe site-ul proiectului Project One al companiei și singura veste bună legată de preț este că poate scădea de la cei 11.519$ dacă alegi componente inferioare setului Shimano Dura-Ace Di2. Deși îi cam taie din farmec, parcă.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + 17 =