Acum citesti
Trek a lansat noua cursieră cu preț accesibil Domane AL Disc

Pentru cei ce au decis să încerce o cursieră nouă de calitate și performantă dar nu vor să cheltuie de la început o sumă prea mare, noua Trek Domane AL Disc este una dintre cele mai bune alegeri.

Cu un cadru din aluminiu Alpha 200 cu suduri finisate, cu un toptube curbat, stay-uri subțiri și rutare internă a cablurilor, Domane AL are o siluetă mai frumoasă decât modelul anterior ce iese din producție.

Noul model trece la frâne pe disc cu prinderi flat mount și la ax thru de 12 mm la ambele roți.

Pentru cei ce nu doresc să treacă la frâne pe disc, va exista în ofertă o singură variantă Domane AL 2 cu frâne pe jantă, dar cu cadrul anterior, însă prezentată ca model 2021.

Noul cadru AL include multe accesorii și prinderi opționale: 3 prinderi de suport de bidon, prinderi de accesorii pe toptube, prinderi de portbagaj și aripi la ambele roți, pipă compatibilă cu sistemul de prindere pentru computer și lumină BLendr și senzor Duotrap de viteză și cadență încorporat în chainstay.

Cadrele acceptă anvelope de până la 700c x 35 mm, dar vor veni echipate cu anvelope 700c x 32 mm și roți compatibile tubeless ready, pentru un rulaj confortabil pe orice suprafață.

Noul cadru Domane AL va fi disponibil în 4 echipări complete cu denumirile 2, 3, 4 și 5 disc. Prețurile încep de la 1049,99$ pentru Domane AL 2 Disc cu transmisie Shimano Claris, frâne pe disc mecanice și roți Bontrager Affinity TLR. Domane AL 3 Disc are prețul de 1249,99$ și e echipat cu Shimano Sora, frâne mecanice și roți Bontrager Affinity TLR. Urmează Domane AL 4 Disc cu Shimano Tiagra, frâne hidraulice și roți Affinity TLR. Modelul de top Domane AL 5 Disc primește grupul 2×11 Shimano 105 R7000 cu frâne hidraulice și tot roțile Affinity TLR. Trebuie menționat că deși bicicletele au roți TLR, anvelopele nu sunt compatibile tubeless, așa că pentru conversie acestea trebuie înlocuite, fiind nevoie și de lichid și bandă tubeless.

Domane AL Disc va fi disponibilă în 7 mărimi, toate cu roți 700c. Bicicletele sunt deja disponibile. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 5 =