Acum citesti
Tandem Calfee/Ellsworth pentru cele mai dificile trasee

Calfee au dezvoltat un tandem nou, din carbon, pe baza unui Ellsworth, ușor de recunoscut după construcția basculei. Producătorul sugerează faptul că de Valentine’s Day cei pasionați ar trebui să uite de ciocolată și flori și să aleagă acest tandem pentru clipe de neuitat.

  tandem_calfee_11

Modelul de față, Witness, se anunță a fi extrem de capabil pe teren dificil, combinând cu succes experiența de 25 de ani a Ellsworth cu cea a Calfee în construcția de tandemuri sau cadre din carbon. Witness va fi disponibil cu roți de 27.5 sau 29 de inch, iar cadrul din carbon este construit în întregime de către Calfee. Suspensia de spate de tip 4-bar ICT este patentată și furnizată de Ellsworth și poate fi întâlnită pe diverse modele de downhill sau freeride ale producătorului.  Instant Center Tracking oferă o tracțiune excelentă, care este foarte eficientă chiar și atunci când pedalezi.

tandem_calfee_2

Doar cadrul lui Witness va putea fi achiziționat, pentru 8.295$ în versiunea pentru roți de 27.5 inch și 8.795$ în versiunea pentru roțile de 29 de inch. Cablurile sunt trase prin interiorul cadrului și suportă atât schimbătoare mecanice cât și electronice.

tandem_calfee_3

Cadrul este disponibil în 5 dimensiuni diferite, de la Small, la X-Large.

via Calfee

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + ten =