Acum citesti
Tailfin transportă bagajele pe bicicletele de top cu performanțe aerodinamice

Proiectul Tailfin AeroPack a avut un succes mare cu campania de pe Kickstarter. Designpul e inspirat de modelul de portbagaj din carbon lansat tot de ei în 2016 dar adaugă încă o geantă deasupra, care va sta în zona de protecție aerodinamică a voastră. Până la urmă la o tură foarte lungă e o idee bună să iei cea mai rapidă bicicletă… acum e posibil!

Unul din elementele principale ale modelului este versatilitatea. Există versiuni pentru aproape orice tip de ax spate, precum și pentru biciclete de șosea, gravel, oraș, MTB sau fatbike. Este compatibil chiar și cu modelele full suspension datorită unui element de design interesant. Iar datorită faptului că se prinde foarte jos pe tija de șa e compatibil în mare parte cu aproape toate tijele dropper.

 

În plus, sunt disponibile trei variante: Carbon, Alloy și Trunk. Primele două includ un portbagaj integrat cu brațe rigide ce sunt prinse de-a lungul zonei inferioare a genții. Ambele sunt modele dintr-o bucată, geanta și portbagajul fiind atașate sub forma unui singur element solid ce nu produce zgomote și vibrații. Este un vis frumos pentru cei ce merg pe gravel și offroad.

Pentru a atașa portbagajul trebuie înlocuit axul roții cu cel primit în pachet, după care prinderea e foarte simplă.

Se poate chiar monta încă o geantă deasupra folosind chingile incluse. Astfel și mai multe dintre bagaje sunt în spatele corpului, ferite de curentul de aer. Geanta inclusă de 20 l care e disponibilă separat și se atașează pe portbagajul original folosește o inchidere prin rulare și materiale impermeabile.

AeroPack Trunk va avea prețul de 169 Euro separat. AeroPack Carbon va avea prețul de 385 Euro și o greutate de 600 g. AeroPack Alloy va fi ceva mai greu la 780 g și va costa 315 Euro. Greutatea maximă acceptată e de 12 kg. Toate versiunile sunt oferite la prețuri promoționale în campania Kickstarter.

Mai multe informații aflați de pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + 16 =