Acum citesti
Tacx a lansat noul trainer simplu Boost cu rezistență de 1050 W

Tacx a anunțat lansarea unui nou trainer de interior din seria de bază, Tacx Boost, care este acum cel mai puternic din gamă, cu o putere maximă generată de 1050 W, cu 100 W mai mare decât cea a modelului Blue Motion. Tacx spune despre modelul Boost că e un trainer accesibil și silențios, perfect pentru antrenament tot anul.

Noul trainer de interior de la Tacx are volantă iar frânare e magnetică, utilizatorul putând să regleze manual rezistența pe 10 niveluri. Ajustarea rezistenței se face de la o manetă montată pe ghidon. Pentru cele mai puternice eforturi, rezistența poate ajunge la 1050 W.

Tacx spune că volanta dă o senzație realistă și o pedalare fină, în timp ce unitatea închisă ce generează rezistența este foarte silențioasă. Suportul pentru roata din față inclus în pachetul Tacx Boost este multifuncțional, fiind folosit și ca manetă pentru trainer când este pliat.

O altă noutate este că, în urma achiziției Tacx de către Garmin în 2019, aplicațiile Garmin Connect și Tacx sunt acum integrate. Asta înseamnă că se poate folosi același cont pentru ambele aplicații pentru a vedea activitățile înregistrate și parametrii de performanță într-un singur loc. Antrenamentele înregistrate în aplicația Tacx vor fi sincronizate acum automat cu Garmin Connect.

Boost este deja disponibil la prețul de 299.99$. Există și un pachet ce include un senzor de viteză și un abonament gratuit 30 de zile la aplicația Tacx, prețul fiind de 329.99$.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − seven =