Acum citesti
Surly Corner Bar e un ghidon cu formă de gravel dar pentru componente de MTB

Surly e o marcă recunoscută pentru soluțiile lor aparent bizare, dar dintre care multe au avut succes și s-au generalizat după ani de zile. Bicicletele și componentele lor sunt extrem de funcționale și la prețuri accesibile. Acum ei au venit cu soluția unei probleme foarte arzătoare pentru mulți: montarea unui ghidon de gravel pe un MTB fără a investi în componente noi și foarte scumpe, deoarece manetele de șosea cu acționare hidraulică au un cost foarte mare.

În mod normal, montarea unui ghidon de gravel pe un MTB implică montarea de noi manete combinate frână/schimbător, asta dacă nu e cumva nevoie chiar de o transmisie cu totul nouă, poate chiar și schimbarea frânelor. Oricum ar fi, costurile sunt extrem de mari, mai ales că de multe ori rezultatul nu e unul care va oferi satisfacție cu siguranță.

Noul ghidon Surly Corner Bar rezolvă problema oferind poziția de pe un ghidon de gravel, dar folosind toate elementele de control specifice pentru MTB.

Datorită tuburilor ieșite în coninuarea zonei inferioare a ghidonului, cu un diametru de 22.2 mm identic cu cel al ghidoanelor de MTB, pe acestea se pot monta manetele existente de frână și de schimbător. Manetele de frână vor fi poziționate în jos, similar cu cele de șosea, în timp ce manetele de schimbător vor fi poziționate în interiorul ghidonului, ușor de accesat cu degetul mare. Există mai multe metode de a folosi ghidonul Corner Bar, explicate de Surly aici.

Ghidonul e oferit în trei lățimi, măsurate la joncțiunea țevilor, acestea fiind de 46. 50 și 54 cm. Ghidonul are un flare de 41.1 grade, având astfel o lățime în capete între 63-71 mm. Este fabricat din oțel cromat cu tratament negru electrostatic, are un diametru de 25.4 mm la prinderea pipei, un drop de 94 mm și un sweep de 65.2 grade.

Surly va livra ghidonul Corner Bar începând cu Septembrie, la prețul de 100$.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =