Acum citesti
Stevens la EuroBike: o nouă bicicletă de XC, de Enduro și o cursieră de 4.9 kg

noutati_eurobike

Stevens a pregătit pentru 2014 mai multe modele interesante, dintre care un full suspension pentru Cross Country, un hardtail 29er care cântărește sub 8 kg, o bicicletă de All Mountain cu suspensii de 120 mm și o bicicletă de enduro. Nelipsită de la EuroBike a fost cursiera Stevens Comet, care cântărește doar 4.9 kg!

Stevens Jura 2014

stevens_jura_team_2014

Acesta este noul full suspension pentru Cross Country al nemților cu sediul în Hamburg. Acesta precedă modelele Juke și Fluent 29, venind cu un cadru din aluminiu optimizat pentru o greutate mai mică și o rigiditate crescută. Suspensiile de 120 de mm de la Fox, din seria de top, vor asigura reprize de amortizare excelente. Pentru o dimensiune a cadrului de 16 inch, Jura va fi dotat cu roți de 27.5 inch, pe când în dimensiunile de 18 până la 22 de inch ale cadrului, Jura va rula pe roți de 29 de inch.

Stevens Sonora Team SL 2014

stevens_sonora_team_sl_2014

Acest model reprezintă vârful de gamă, fiind unul dintre puținele biciclete 29er din lume care cântăresc sub 8 kg. Greutatea de doar 7.7 kg a fost obținută prin utilizarea unui cadru și al unei furci din carbon de cea mai bună calitate, un sistem de transmisie Shimano XTR 2×10 și diverse componente Ritchey din gama Superlogic. Bicicleta va fi disponibilă în dimensiunile 16, 18, 20 și 22 de inch, la un preț recomandat de 5.999 euro.

Stevens Comet SL 2014

stevens_comet_sl_2014

Curisera care pune pe cântar doar 4.9 kg va rămâne cu siguranță doar un vis frumos pentru majoritatea celor dintre noi. Asta, deoarece așa cum probabil te așteptai, prețul este complet proxibitiv: nu mai puțin de 13.000 de euro ne cer cei de la Stevens pentru cursiera ultra-ușoară. Majoritatea componentelor sunt realizate din carbon, de la angrenaj până la roți și de la ghidon până la șa.

Stevens Sledge Max 2014

stevens_sledge_2014

Gama de All Mountain/Enduro a celor de la Stevens va fi reprezentată de modelul Sledge Max, cu suspensii de 150 de mm de la Fox și o greutate de 14 kg. Bicicleta va fi echipată cu un sistem de transmisie compus din componente Shimano XT/XTR și va fi dotată cu o tijă de șa ce permite coborârea sau ridicarea acesteia din mers cu ajutorul unei comenzi instalate pe ghidon. Modelul de top are un preț recomandat de peste 4.000 de euro, în schimb vor exista și modele mai modest echipate, cel de intrare fiind oferit pentru aproximativ 2.600 de euro.

Printre altele, Stevens se conformează trend-ului bicicletelor de munte electrice și va avea o gamă specifică propulsată de motoare Bosch.

Importator Stevens în România: Asa Sport.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 11 =