Acum citesti
SRM oferă pedalele X-Power Flat pentru cei ce nu folosesc clipless

Pedalele SRM X-Power cu powermetru au fost lansate în versiune SPD în 2019. Acum, sistemul a fost adăugat și pe pedale flat, pentru cei ce merg pe BMX sau pe MTB fără SPD și vor să își măsoare puterea.

Noile pedale X-Power Flat folosesc același senzor de putere și oferă informații complete, existând opțiunea de sistem dual sau la un singur picior. Axul poate fi instalat fără scule speciale, orientarea nu contează și e nevoie doar să fie împerecheate cu computerul.

Pedalele X-Power Flat oferă posibilitatea măsurării puterii și celor ce folosesc eMTB-uri, BMX-uri și chiar și cicliștilor urbani care în mod normal nu folosesc pedale SPD, dar și pentru MTB-iștii aflați în aceiași situație.

Pedalele au o greutate de 205 g fiecare și sunt disponibile în culorile negru, roșu, portocaliu, albastru și verde. Corpul pedalelor poate fi înlocuit, așa că dacă platforma se uzează sau se deteriorează nu e nevoie să fie înlocuit și axul cu senzorul.

Prețul este de 1499$ pentru o pereche duală sau 1199$ pentru un set cu senzor pe un singur picior. Fiecare pedală transmite semnalul separat, așa că se poate face upgrade oricând la un sistem dual. Balanța de putere dintre picioare este măsurată cu o acuratețe de 2%. Autonomia bateriei este de aproximativ 30 de ore între două încărcări.

Acest tip de pedale este produs doar la comandă, așa că livrarea durează 2-3 săptămâni.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 5 =