Acum citesti
Sram X.0 pentru Downhill


Vești bune de la Sram pentru fanii coborârilor extreme! Gama X0 va fi acum disponibilă și în versiunea pentru downhill. Gama va conține mai multe componente printre care un schimbător de pinioane cu un cage (cușcă) mic special gândit pentru a face față încercărilor dificile, disponibil în două culori: argintiu și roșu. De asemenea va fi compatibil cu casetele de 10 pinioane.



Angrenajul cu brațe din carbon va cântări 750 de grame, cu tot cu Bottom Bracket. Acesta este de altfel primul angrenaj din lume pentru downhill, realizat din carbon. Lungimea brațelor va fi de 165 sau de 170 de mm și vei putea opta pentru foi cu 34, 36 sau 38 de dinți.


Chainguide-ul provine de la MRP, maneta schimbătorului cântărește doar 116 grame iar caseta cu 10 pinioane beneficiază de tehnologia PowerGlide pentru schimbări rapide și precise.


La capitolul frâne, manetele vor fi identice cu cele din gama X0 dar vor beneficia de noul disc HS1. Vor cântări 330 de grame cu disc de 160 de mm. Mai poți opta pentru disc de 140, 180 sau 200 de mm.


Mai multe detalii găsești în tabelul alăturat.


via SRAM



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + ten =