Acum citesti
SRAM Force devine mai performant, având același preț

Câteva detalii despre noul SRAM Force au fost dezvăluite de către firma producătoare, probabil pentru a alimenta anticiparea creată în jurul acestuia. Oricum ar fi, Force beneficiază de câteva îmbunătățiri aparent minore, dar cu efecte importante asupra performanței setului.

Force 2013 a împrumutat de la Red câteva amănunte legate de precizia funcționării schimbătoarelor. Pe numele ei Zero-Loss, tehnologia face ca odată apăsată maneta de schimbător, schimbătorul să execute instant mișcarea ordonată. Implicațiile privind performanța setului sunt clare, funcționalitatea fiind una din cerințele unei ture reușite, iar faptul că ambele schimbătoare beneficiază de această tehnologie este un plus de valoare pentru noul Force. În plus, scripeții AeroGlide ai schimbătorului de spate fac ca întregul tren de rulare să funcționeze în liniște și să piardă câteva grame față de versiunea anterioară.

Pe lângă aceste noutăți, SRAM a anunțat că nu va opera nicio modificare a prețului acestui set.

 

Vezi Comentariu (1)
  • o gaselnita veche a vanzatorilor, schimbam culoarea, schimbam numele, ne jucam cu aliajul, zicem ca e mai bun, pastram pretul , chiar daca am vandut in serie mare modelul anterior la acelasi pret colosal. asta e bussines ! oricum, cine isi permite nu va comenta si va plati oricat, numai sa aiba ultimul update =))))))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − thirteen =