Acum citesti
SRAM adaugă gamei X0 butuci pe măsură

Setul X0 al celor de la SRAM face furori de ceva ani încoace, însă nu a beneficiat de o pereche de butuci pe măsura performanțelor restului componentelor. Prin urmare, compania a avut ocazia să umple acest gol în ajunul introducerii gamei pentru anul viitor, iar specificațiile noilor membri ai familiei X0 le poți găsi în cele de mai jos.

sram_x0

Unul din lucrurile cu care producătorii se mândresc cel mai mult legat de noii butuci îl reprezintă versatilitatea acestora, fiind o combinație de greutate redusă și produs rezistent, astfel încât SRAM îi recomandă pentru diferite discipline, de la XC la all-mountain. O suită de tehnologii sunt prezente, dintre care amintim clicheții Double Time ce asigură o angrenare rapidă, rulmenții Speedball inserați într-un cartuș care elimină nevoia reglării lor sau flanșele înclinate Seeker care reduc posibilitatea ruperii unor spițe.

Butucii sunt compatibili cu casetele de 10 viteze, suportă extensia XD  cu pinioane 10-42 și vor fi disponibili în versiunea cu 32 sau 28 de găuri, în culoarea negru strălucitor și cântărind 130 de grame (butucul față), respectiv 250 de grame (butucul spate). Disponibili din luna decembrie a acestui an, componentele vor avea prețul recomandat de vânzare de 181,85 de euro, respectiv 336 de euro.

SRAM_MTB_XD_DriverBody_md

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + nine =