Acum citesti
Specialized nu neglijează echipamentul de toamnă

După ce acum câteva săptămâni am avut ocazia să vedem noile modele de biciclete pentru 2013 ale companiei, acum Specialized bate monedă pe marginea echipamentului aferent toamnei sau vremii răcoroase în general. Cele 3 articole nou apărute în colecția firmei sunt o jachetă, o pereche de încălzitoare de mâini și o pereche de mănuși.

Jacheta Deflect Hybrid (foto sus) are ca principală trăsătură impermeabilitatea mare și materialul wind-proof din care este fabricată. Nu are straturi termoizolante în alcătuire, dar cele două proprietăți amintite anterior o recomandă pentru protecție împotriva capriciilor vremii. Fiind dedicată în aceeași măsură zilelor foarte reci și celor mai răcoroase jacheta se poate transforma foarte ușor în vestă prin scoaterea mânecilor care sunt prinse cu un fermoar.

La rând urmează încălzitoarele pentru mâini EX. Și în acest caz, misiunea de a ține frigul și restul intemperiilor departe de brațele tale este fundamentală, iar inovația pe care cei de la Specialized au mizat este Therminal, un material termoizolant, ușor și moale la atingere. Dar mânecile EX mai beneficiază de un plus. Manșetele sunt realizate din spandex și pe interiorul lor, precum și pe al restului mânecii se află porțiuni de silicon care aderă la suprafața pielii și împiedică mișcarea încălzitoarelor. De asemenea, cusăturile sunt făcute în cel mai economic mod pentru a evita disconfortul și îngrămădirea straturilor, în cazul în care vei purta mai multe haine pe deasupra lor.

Mănușile Body Geometry Deflect sunt destinate mai mult toamnei, producătorul recomandând folosirea lor la o temperatură de minim 7 grade Celsius, însă se evidențiază prin libertatea de mișcare pe care le-o conferă mâinilor. Degetele sunt dotate cu tehnologia WireTap care permite utilizarea ecranelor tactile, fie că aparțin telefoanelor sau altui dispozitiv pe care îl iei cu tine în tură.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 4 =