Acum citesti
Specialized Cannibal: noua anvelopă pentru Downhill

Specialized a readus la viață anvelopa Cannibal, ca suport total pentru echipa de gravity în Cupa Mondială. Prin urmare, au dezvoltat o anvelopă care să se descurce în cele mai dificile condiții. Noua anvelopă nu are nicio legătura cu prima lansată în anii 90 și are crampoanele mari și late, oferind o suprafață mare de contact cu solul. Profilul lamelat al crampoanelor de pe margini a dispărut complet, rolul acestuia fiind să ajute crampoanele laterale să flexeze, însă Loic Bruni a specificat în mod exact că noile Cannibal trebuie să aibă o construcție diferită, motivul fiind că noul concept de crampon este mai dur, flexează foarte puțin, oferă o stabilitate excelentă în viraje și oferă și tracțiune superioară la frânare.

Pe suprafața centrală sunt 3 tipuri diferite de crampoane – din care unul mare în formă de săgeată, cu profil lamelat atât orizontal cât și vertical, urmat apoi de două crampoane apropiate, cu lamele perpendiculare pe direcția de rulare, iar al 3lea grup conține două crampoane mai mari, dar orientate mult spre spate.

Noua anvelopă va fi disponibilă doar cu carcasa Grid Gravity, cu 60 TPI dual-ply și cu inserții în pereții laterali pentru a mări stabilitatea laterală și pentru a proteja împotriva snakebite-ului.

Specialized Cannibal este disponibilă doar cu compound-ul T9, în dimensiunile 29 x 2.4 și 27.5 x 2.4, pentru un preț recomandat de 75 de euro.

via Specialized

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + 6 =