Acum citesti
Sour Bad Granny 2019: oțelul la putere!

Toți cei care ne-am dat pe biciclete cu cadre din oțel în urmă cu 20 de ani, cu siguranță devenim nostalgici din când în când și fie mai cumpărăm o bicicletă veche pentru a o adăuga colecției, așa cum procedez eu, fie ne gândim serios să ne cumpărăm una modernă, dar cu aspectul acelor vremuri, așa cum mă gândesc să procedez în viitorul apropiat.

Cu un nume inspirat, Bad Granny arată atât de bine încât nici măcar nu mai contează ce marcă este, deși ar fi bine de reținut că Sour Bicycles este un brand german, cu sediul în Dresda, care se axează pe construcția de biciclete cu cadre din oțel, solide și relativ ieftine după cum menționează în comunicatul de presă. Cadrul lui Bad Granny nu se poate numi tocmai ieftin, mai ales pentru piața locală, costul acestuia fiind de 700 de euro (cu tot cu furcă – 900 de euro). Însă, pentru un maniac, prețul este ultimul detaliu, iar faptul că ai o bază solidă pe care să construiești este cel mai minunat lucru care ți se poate întâmpla astăzi.

Cadrul și furca pot găzdui atât roți de 27.5 inch cât și de 29 de inch (și le recomand pe acestea din urmă), pot fi comandate în culori diferite și pot fi livrate oriunde în Europa. Poți cumpăra cadrul fie cu urechi de single speed, fie cu ureche pentru schimbătorul de pinioane, iar alte date tehnice relevă faptul că BB-ul este clasic (68mm), ax spate 142x12mm și headtube conic. Mai mult decât atât, tija de șa de 31.6mm are și posibilitatea de a fi hidraulică, iar găurile se află deja în cadru pentru tragerea cablurilor. Atât cadrul cât și furca permit instalarea de anvelope 29 x 2.25.

Dacă te gândești serios să apari cu ceva similar pe munte, poți arunca un ochi pe sour.bike, unde poți afla mai multe detalii despre produsele nemților vintage.

via Sour

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − 9 =