Acum citesti
Soluţie ingenioasă de transportat roata din faţă de la Seasucker

IMG_9384Multă lume este încântată de suporturile auto pentru biciclete cu prinderea pe furcă. Bicicleta e super stabilă, cadrul nu riscă să fie zgâriat, par soluţia ideală, cu o excepţie. Rămâne mereu roata din faţă care trebuie pusă undeva. Fie în maşină, fie tot pe maşină cu un suport special care ocupă loc pe bare, sau prinsă de cadru cu chingi care riscă să îl zgârie.

Cei de la Seasucker au adăugat la portbagajul lor super scump Komodo un mic accesoriu ingenios, Hogg, care permite roţii din faţă să stea lângă cea din spate pe timpul transportului.

IMG_9383Hogg înlocuieşte pe timpul transportului piuliţa filetată din capătul axului QR de la roata spate. Acesta are o adâncitură în care se introduce piuliţa de la QR-ul roţii din faţă, se strânge QR-ul iar roţile vor fi ataşate una de alta pe timpul transportului.

IMG_9381Vestea proastă este că dispozitivul va fi vândut la început doar împreună cu suportul Komodo, care costă doar… 1395 USD, fiind făcut manual şi fiind necesare 6 ore de manoperă pentru fiecare bucată.

IMG_9382Totuşi, se pare că sunt decişi să îl lanseze şi ca şi accesoriu separat compatibil cu orice alt suport de pe piaţă, să vedem doar la ce preţ. Dar ideea merită implementată poate la un preţ mai mic de cineva priceput….

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + nineteen =