Acum citesti
Solargenome, rucsacurile cu acumulatori alimentați de panouri solare, sunt disponibile

SciCon este o companie cu un renume puternic într-ale huselor, genților și rucsacurilor pentru biciclete și bicicliști, așadar pasul îndrăzneț făcut prin lansarea mărcii Solargenome este unul oarecum logic. Pe scurt, noile rucsacuri conțin un panou solar care permite încărcarea acumulatorilor diverselor dispozitive electronice. Pe lung, par mult mai fezabile decât am crede, dar despre asta în cele de mai jos.

soalrgenome_rucsac

Hydracharge este produsul de căpătâi al Solargenome, deși prin gama sa putem regăsi genți de curieri sau rucsacuri mai simple. Hydracharge este un rucsac dotat cu un sistem de alimentare cu apă, dar și cu titratele panouri solare. Ușor, flexibil și impermeabil, acesta adună laolată majoritatea trăsăturilor unui astfel de accesoriu performant, printre care un recipient de apă de 1,5 litri și compartimentare judicioasă. Dar să trecem la punctul de maxim interes, și anume panoul solar.

Fără a ne poticni în amănunte tehnice, lucrurile stau astfel. Panoul este așezat pe buzunarul principal al rucsacului și conectat la un acumulator de 85 de grame, a cărui încărcare completă durează 4 ore într-o zi senină și care are o capacitate de 1.500 mAh. Autonomia variază în funcție de aparatele care sunt alimentate de acesta și lista e relativ cuprinzătoare: iPod, iPhone, telefoane Samsung, Nokia, Blackberry și Motorola, camere GoPro și Sony, toate cu diferite feluri de mufe și specificații.

Printre alte trăsături tehnice ale Hydracharge mai regăsim greutatea totală de 900 de grame și volumul de 7 litri. Mai multe informații despre rucsacul de 135 de euro sunt disponibile pe pagina oficială.

Via Solargenome

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − nine =